Decizia pe care a luat-o Angelina Jolie in legatura cu divortul: „E singurul lucru pe care ea şi l-a dorit de la el“

0 20

Angelina Jolie (42 de ani) şi Brad Pitt (53 de ani) au sistat procedurile de divorţ, decizia aparţinând actriţei care ar fi dispusă, în anumite condiţii, să ofere o nouă şansă relaţiei.

Mai multe surse apropiate celor doi actori au dezvăluit pentru revista „US Weekly“ că Angelina Jolie şi Brad Pitt, care au anunţat în septembrie 2016 că se despart după 12 ani, nu au dorit să avanseze cu procedurile de divorţ.

Decizia a fost luată de actriţă după interviul acordat în luna mai de Pitt revistei „GQ“, în care a recunoscut că problemele cu alcoolul şi atitudinea faţă de copii i-au afectat căsnicia şi a declarat că este hotărât să-şi schimbe stilul de viaţă.

Angajamentul actorului ar fi înduioşat-o pe Jolie, care le-ar fi împărtăşit apropiaţilor că este dispusă să-i ofere o nouă şansă dacă demonstrează că este gata să-şi asume responsabilitatea unei familii. Mai mult, prietenii susţin că Angelina Jolie încă este „îndrăgostită nebuneşte“ de Brad Pitt.

În răspuns, Pitt a făcut eforturi mari pentru a renunţa la alcool: „El ştie că are o problemă pe care trebuie să o rezolve. Este singurul lucru pe care ea şi l-a dorit. Nu mai bea în speranţa că o va recâştiga“, au mai spus apropiaţii celor doi. Mai mult, starul este testat săptămânal de avocatul său pentru a demonstra că într-adevăr nu mai consumă alcool.

„Toată lumea crede că se vor împăca. Nu ar fi deloc surprinzător dacă vor anunţa că anulează divorţul şi încearcă să facă lucrurile să funcţioneze“, au declarat sursele revistei americane.

Şi Angelina Jolie a acordat recent un interviu amplu, pentru revista „Vanity Fair“, în care a dat răspunsuri criptice la întrebările legate de divorţ. „Pur şi simplu a fost cel mai greu moment, iar acum încă încercăm să ne revenim, toţi facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia“, a precizat Jolie.

Un rol important în decizia actorilor de a sista divorţul îl joacă şi cei şase copii ai cuplului, trei adoptaţi – Maddox (16 ani), Pax (14 ani) şi Zahara (12 ani) – şi trei biologici – Shiloh (11 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (9 ani).

Recomandari