Decizia luată de Brigitte Pastramă după ce a pierdut sarcina. Dezvăluiri făcute de cea mai bună prietenă

Brigitte Pastramă nu mai vrea copil prin inseminare in vitro! Brigitte Pastramă este furioasă, după ce a pierdut sarcina și nu mai vrea să facă copil prin inseminare in vitro sau alte tehnici complicate și, de ce nu, costisitoare! Bruneta a rămas dezamăgită după ce nu a putut rămâne însărcinată, dei a mers la o clinică din Franța.

Brigitte Pastramă nu mai vrea copil prin inseminare in vitro

Mai mult de-atât, Brigitte Pastramă alesese și nașa viitorului său copil, însă, momentan, nu a fost să fie. Chiar nașa Lizeta Haralambie a povestit momentele grele prin care au trecut Brigitte și Florin Pastramă, în încercarea lor de a deveni părinți.

„Am vorbit cu ei când erau în luna de miere la Saint Tropez, erau supărați și dezamăgiți. Brigitte plângea… era foarte tristă și răvășită, deoarece procedura și demersurile pentru a putea rămâne însărcinată nu au dat rezultat. Dar ei sunt foarte optimiști și cu siguranța vor încerca din nou să facă un copil. Florin o susține în continuare și este alături de ea. Eu, în calitate de nasa, îi iubesc foarte mult și îi încurajez să încerce din nou pentru a-mi face un fin mic”, a declarat Lizeta Haralambie pentru spynews.ro.

Brigitte Pastramă nu mai vrea copil prin inseminare in vitro
Brigitte Pastramă nu mai vrea copil prin inseminare in vitro

Brigitte lasă totul în voia lui Dumnezeu

Brigitte a rămas cu un gust amar după eșecul acesta și a luat o decizie care probabil că îl va nemulțumi pe partenerul ei de viață, Florin pastramă, care își dorea foarte mult un copil. Vedeta a renunțat la inseminarea artificială și se lasă în mâna domnului.

„N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională… Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul… Ea a făcut tot ce a putut”, a declarat prietena lui Brigitte pentru Antena Stars.

Articolul Decizia luată de Brigitte Pastramă după ce a pierdut sarcina. Dezvăluiri făcute de cea mai bună prietenă apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More