„De ce tipa astia la noi?”. Dragnea declara razboi intregului Occident: „Imi asum orice risc pentru ca imi iubesc tara”

0 45

Liviu Dragnea a declansat noi atacuri impotriva UE si a tarilor occidentale, joi, la Antena 3, sustinand ca livreaza „alimente otravite copiilor din Romania” si ca vor sa intre in posesia resurselor naturale ale Romaniei.

Dragnea a acuzat ca este atacat de liderii occidentali pentru ca se impotriveste faptului „ca copilul roman mananca produse care pot contine chimicale periculoase pentru el, care nu au niciun gust”. „De ce la noi sa fie produse de calitate proasta, cu chimicale, si in vest, in tarile lor … (…) Cand esti, timp de doi ani, primul la floarea soarelui si porumb in Europa, esti un pericol”, a acuzat Dragnea.

„De ce tipa astia la noi? De ce sunt deranjati de noi? Pentru ca vrem si noi ca tara asta sa fie respectata. Noi suntem pusi la colt pentru niste ordonante care nu exista, pentru niste motive pe care nu le explica nimeni. Orice tara are dreptul sa-si adopte politica penala, numai Romania nu poate.

Le-am spus colegilor ca eu o sa fiu tinta principala, ca imi asum orice risc pentru ca imi iubesc tara. Am vrut sa vad pe cati ii tin curelele”, a spus Dragnea la Antena 3.

Recomandari