De ce nu răspunde nimeni pentru pagubele enorme produse de pesta porcină africană? Pentru că ”mafia porcilor” funcționează.

0 55

Cosette ChichirauDe ce nu răspunde nimeni pentru pagubele enorme produse de pesta porcină africană? Pentru că ”mafia porcilor” funcționează.

Șeful ANSVSA, Geronimo Brănescu, este bun prieten și vecin cu patronul FarmaVet, Sorin Paul Stănescu. Sorin Paul Stănescu este nașul fiului lui Liviu Dragnea. Fiul lui Liviu Dragnea are o fermă de porci, dar a reușit să se pună la adăpost și să vândă din timp toate animalele. Mulți spun că fiul lui Liviu Dragnea a fost printre puținii care au știut din timp de pesta porcină. Cine avea informațiile? ANSVSA. Adică Geronimo Brănescu, cel care este nu doar prieten cu nașul lui Dragnea Jr., dar este și subalternul lui Petre Daea. Cine l-a apărat pe Petre Daea și l-a salvat de la o demisie obligatorie pentru declarații antisemite? Exact. Liviu Dragnea! Și uite așa se închide cercul.

Acum înțelegeți de ce nimeni nu răspunde pentru pesta porcină africană? Pentru că mafioții se acoperă unul pe altul, iar românii au de suferit (atât producătorii, care au fost devastați, cât și consumatorii, care vor plăti mai mult pentru carnea de porc – din import).

Ca să schimbăm asta, trebuie ca oamenii cinstiți și competenți să câștige alegerile în 2020.

Recomandari