De ce ne calca in picioare tiganii!

0 62

Un sportiv roman a fost omorat de catre o gasca de tigani, in Ungaria. Un alt sportiv roman a fost batut crunt de o gasca de tigani, in Iasi, pentru ca nu a vrut sa le dea banii. In Europa, cand scoti capul si spui ca esti roman te considera tigan si multi se feresc de tine.

Si stiti de ce? Pentru ca noi nu punem piciorul in prag. Tiganii ne calca in picioare pentru ca sunt uniti si pentru ca au tupeu. Ati vazut ce se intampla cand un tigan este arestat? Vine toata satra si iese un scandal monstru. Se bat cu capul de pereti, urla, plang. Cand vine politia ca sa aresteze vreun tigan, toata satra isi arunca in fata copiii si, pentru ca nici un politist nu va trage in copii, infractorul scapa.Nu scapa la nesfarsit, dar scapa

Noi ce facem? Ne facem ca ploua pentru ca, daca deschizi gura, ca sa spui ca nu-ti convine, apare CNCD-ul si te catalogheaza drept rasist.
Mai tineti minte ce-au facut italienii? S-au apucat sa amprenteze toti tiganii. Barbat, femeie, copil, nu a contat. Toti au fost amprentati. Au sarit ONG-urile in sus, toti mancatorii de bani degeaba au inceput sa-i condamne ca incalca drepturile omului. Italienii au inteles asta si, cu o foarte mare durere in fund, au continuat amprentarea si inregistrarea tiganilor. In schimb, cand e un caz mai grav, ONG-urile isi iau vacanta si se fac ca ploua.

Noi, in schimb, le respectam traditiile. La tigani, sa furi, sa cersesti sau sa faci puscarie este o virtute descrisa in legile lor. Din nefericire, legea lor spune ca nu-i voie sa furi de la alt tigan. Asa ca ala trebuie sa fure de la cineva, nu? Si acel cineva suntem noi. Noi care trebuie sa ne masuram cutitul cand il prinzi pe hot in casa, ca sa nu facem puscarie pentru ca ne-am aparat cu un cutit mai mare, noi care trebuie sa inghitim pentru ca tiganul vine cu toata satra si te taie in casa daca ai scos vreo vorba. Noi trebuie sa inchidem ochii.
Acum cativa ani, impreuna cu un prieten, am oferit locuri de munca in constructii tiganilor care cerseau. Toti cei carora le-am oferit ne-au ras in fata. De ce sa munceasca daca deja muncesti tu pentru ei? E mai bine sa muncesti tu o luna si sa vina el sa-ti ia, cu cutitul,

Am ajuns sa fim terorizati de tigani si nimeni nu vede ca ei inteleg doar de teroare. Toata lumea stie ca sunt lasi si ca nu ataca decat in stol, sunt parsivi si nu se vor lupta corect. De ce noi sa ne aparam corect?

Au familii extrem de numeroase, le creste numarul in fiecare an, si rar prinzi cate unul care sa munceasca. Dar la ei nu vine nimeni sa-i intrebe din ce traiesc. In schimb, tie iti ia casa pentru ca nu ti-ai platit impozitul, eventual mai faci si puscarie. Dar trebuie sa taci pentru ca-i discriminezi pe cei 1% dintre ei care muncesc cot la cot cu tine si nu folosesc cutitul decat la taiat painea, la masa.

Sursa: http://www.sebastianbargau.ro/

Recomandari