Daniel Buzdugan: „Multumesc, Andra, pentru că m-ai luat acolo sus lângă tine! Și încă ceva: îți mulțumesc pentru rugăciunea TATĂL NOSTRU, spusă înaintea fiecarui concert, rostită alături de…”

0 54

Andra a susținut 3 zile de spectacol la Sala Palatului iar printre invitași i-a avut pe Daniel Buzgudan, Lidia Buble, Ionuț Dolănescu, Constantin Enceanu, Irina Loghin, Mirabela Dauer, Nicole Cherry și mulți alții.

Daniel Buzdugan: „Multumesc, Andra, pentru că m-ai luat acolo sus lângă tine! Am cântat împreună Pușca și cureaua lată și Dă-mi mândruțo gura ta:) În Top 10 cele mai tari amintiri din viața mea va fi și acesta: AM CÂNTAT CU ANDRA LA SALA PALATULUI!

Și încă ceva: îți mulțumesc pentru rugăciunea TATĂL NOSTRU, spusă înaintea fiecarui concert, rostită alături de toți artiștii care au urcat pe scenă! Mă înclin și mă rog pentru familia ta și pentru ca să-țină Dumnezeu harul! Nimic fără Dumnezeu! Amin!

Andra: „Cantecele de leagan cu care adormeam zambind, promisiunile facute in clipe de fericire, rugacinile pe care le spuneam cand mi-e greu, toate astea si muzica populara sunt in limba romana.

Traditional a fost pentru mine un mod de a-mi exprima fericirea ca aici m-am nascut, in tara cu graiul dulce si oameni cu suflet de aur. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine in cele 3 zile de spectacol!”

Catalin Maruta: „In 2018, Andra a reusit sa umple Sala Palatului in 6 zile diferite. Intai in februarie, cu showul Aievea, iar acum, in septembrie, cu Traditional. 6 zile pentru care a repetat saptamani in sir, a invatat cantece, a visat numai muzica zi si noapte. Pentru ea nu exista “nu pot” si pentru asta o admir si o respect mult, nu doar o iubesc. #Traditional #SalaPalatului #Andra #2018”

Vezi aici Video:

https://www.facebook.com/daniel.buzdugan.5/videos/2284426961599601/

Recomandari