Dani Otil nu se astepta la asemenea cuvinte grele! I-a spus verde in fata, in direct: „Amaratule! Ai ajuns unde ai ajuns, esti ditamai vedeta, ai restaurant, dar tu…”

0 26

Razvan Simion l-a certat imediat cand a aflat ca mama bunului sau prieten vine la Bucuresti ca sa ii gateasca.

„Anul viitor se fac 20 de ani de cand am plecat de acasa. Ai ajuns unde ai ajuns, esti ditamai vedeta, ai restaurant, iti permiti o multime de lucruri si tu o chemi pe maica-ta sa-ti gateasca, ma? Amaratule!

Cheam-o la Bucuresti sa se rasfete la un spa, sa o plimbe cineva prin oras, sa ii faca turul Bucurestiului. Cum sa o chemi pe maica-ta sa gateasca?”, l-a certat Razvan Simion pe Dani Otil.

Schimb de replici uimitoare între Răzvan și Dani. “Ce nenorocit. Nu se poate să ajungem la gradul ăsta de intimitate”

Schimb de replici uimitoare între Răzvan și Dani, în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. Iubitul Lidiei Buble s-a enervat la culme atunci când a văzut că Dani are aceeași lenjerie intimă ca și a lui.

Dialogul spumos dintre cei doi a stârnit amuzamentul tuturor. Răzvan a ținut neapărat să afle de ce Dani are aceeași lenjerie intimă ca și a lui.

Schimb de replici uimitoare între Răzvan și Dani, în direct la tv

Răzvan: De când ai tu chiloți de-aștia? Eu i-am luat ca să nu am ca toți ceilalti!

Dani: I-am găsit în cabină. Mă simt confortabil in ei si nu vreau sa renunt!

„Nu se poate să ajungem la gradul ăsta de intimitate și să ne purtam chiloții unii altora, că mâine-poimaine o sa ajungi să te plângi că te strang chilotii Flaviei!
Nu imi mai purta chilotii, te rog eu mult! Te rog frumos. Ciorapii mai înțeleg. Eu, de exemplu, ii port pe-ai lui Ristei. Ce nenorocit! Nu imi ieseau la calcul si am crezut ca mi i-a furat cineva! Am avut dreptate! Nu îți sunt largi?”, i-a spus Răzvan colegului săi

Dani: Îmi sunt largi dar ma strâng în față.

Razvan: Daca i-ai luat invers! Ce nenorocit, cum să îmi iei chiloții?!

Recomandari