Dani Oțil nevoit să amâne nunta cu Gabriela Prisăcariu din cauza coronavirusului: ”Îmi pare rău”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au logodit în timpul vacanței din Mexic care a avut loc în luna ianuarie, iar toată lumea se așteaptă să ajungă la altar. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că planurile i-au fost date peste cap din cauza pandemiei de coronavirus fiind nevoit să amâne nunta.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au amânat nunta din cauza COVID-19

Prezentatorul de la „Neatza” Dani Oțil a dezvăluit în cadrul unui interviu pe care i l-a luat cântăreței Ecaterine şi iubitului ei Dimitri că nunta pe care o avea programată alături de frumoasa Gabriela Prisăcariu a fost amânată din cauza crizei prin care trece România în momentul de față.

  • „Apropo, Gabi, ce zici de colajul acesta, ţi-ar plăcea să îi asculţi la nunta ta? Ţie cum ţi s-a părut”, a fost întrebarea artistei Ecaterine.
  • „Îmi pare rău, dar, din cauza virusului, nunta s-a amânat”, a fost răspunsul rapid a lui Dani Oţil.
  • „Şi, ce părere are Gabriela despre lucrul acesta?”, a reacţionat imediat cântăreaţa.
  • „Păi, o să întrebăm virusul’, a spus scurt și sec prezentatorul care și-a întrebat invitații când are loc nunta lor. „Dar voi când vă căsătoriţi?”, a mai întrebat Dani Oțil.
  • Bună întrebare! Noi suntem deja amânaţi de un an de zile, dar… s-a tot amânat” , a intervenit Dimitri, iubitul artistei.
  • „Eu cred că sunt şanse pe care ţi le dă natura încontinuu”, a spus amuzat prezentatorul de la Antena 1.

Dani Oțil, logodnă în însoritul Mexic chiar în primele zile ale lui 2020

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, însă au păstrat discreția în privința poveștii lor de iubire. Prezentatorul TV și-a făcut curaj în cele din urmă, iar în primele zile ale anului, în timpul vacanței din Mexic și-a cerut iubita în căsătorie.

Alintată „Miss Funduleț”, frumoasa iubită a prezentatorului de televiziune nu a ratat ocazia și a publicat primele imagini cu inelul de logodnă. Gabriela Prisăcariu a primit de la Dani Oțil cu inel superb cu mai multe diamante, așa cum își dorește orice femeie care se respectă.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More