Dani Oțil, dezvăluiri incendiare: ”Am dormit cu mama până la 15 ani”

Pare incredibil, telespectatorii au crezut că este o glumă, dar iată că e adevărul pur. Dani Oțil a stârnit multe zâmbete când a făcut dezvăluiri intime din copilăria și adolescența lui, în ediția de marți a emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1.

A avut o relație pasională, incredibilă cu Mihaela Rădulescu, mai mare decât el cu 11 ani. Apoi paparazzii l-au surprins în compania multor femei superbe. Puțini ar fi crezut că musculosul prezentator de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” a fost în copilăria lui cel mai mămos băiat.

Adevărul a ieșit la iveală marți dimineață, când Dani a făcut câteva dezvăluiri savuroase din propria copilărie. Vă vine să credeți că Dani Oțil s-a hrănit cu biberonul până la finalul grădiniței?

”Am supt biberonul până la 6 ani. Am dormit în același pat cu mama până pe la 15 ani și nu prea adormeam decât dacă o țineam de lobul urechii”, a dezvăluit Dani Oțil, la Antena 1.

Dani Oțil, relație de șase ani cu Mihaela Rădulescu

În lumina acestor dezvăluiri, declarațiile înflăcărate de la finalul anului 2014, când Dani și Mihaela au recunoscut public că nu mai formează un cuplu, capătă noi semnificații. „Mi-a oferit cei mai frumoşi ani. A renunţat la mai multe lucruri decât vă imaginaţi ca să îmi fie lipită. Şi mi-a fost. Rămân cu numele ei tatuat pe căptuşeala pielii. Rămân cu cele mai frumoase vacanţe. Rămân cu cele mai intense trăiri. După şase ani lângă doamna mea arăt altfel… vorbesc, călătoresc, ajut, mă implic, muncesc altfel… m-a facut alt om, dar mai important, alt bărbat. Femeia care îmi va purta inelul pe deget sau copiii în pântece va avea de ce să îi mulţumească. Uite de asta, prima invitaţie la nunta mea (cu cine s-o califica), e scrisă în alb, pe numele Mihaelei. Eu am sărit acum mult timp din stratosferă, fără costum şi fără antrenament … când mi-a spus Mihaela primul TE IUBESC!“, a scris Oţil pe Facebook la vremea respectivă.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More