Dani Mocanu a fost reţinut de DIICOT! Este implicat într-un dosar de proxenetism

0 27

Cunoscutul cântăreţ de manele Dani Mocanu a fost reţinut în această dimineaţă de DIICOT, alături de fratele lui. Cei doi au fost săltaţi de acasă şi sunt implicaţi într-un dosar de proxenetism.

Membrii reţelei din care şi cei doi ar face parte, sunt acuzaţi de trafic de persoane, iar acum dau socoteală în faţa procurorilor DIICOT.

Aceştia ar fi luat fete din România şi le duceau în Irlanda pentru servicii sexuale, conform stirilekanald.ro.

„În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2011 și până în prezent a fost inițiat și constituit un grup infracțional organizat, format din 19 suspecţi, care a avut ca scop racolarea şi exploatarea  pe teritoriile României și Marii Britanii a mai multor persoane de sex feminin, obținând importante beneficii materiale din această activitate infracțională. (…)

Până în prezent, cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost indisponibilizate sumele de  39.850 de lei, 1.000 de euro, 5 autoturisme ,15 telefoane mobile, cartele SIM și mai multe înscrisuri și documente. La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Dâmboviţa, vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 13 persoane.”, se arată într-un comunicat DIICOT:

În trecut, Dani Mocanu a mai avut parte de situaţii de acest gen, atunci când a fost dat în consemn în Europa. ”Am tot primit, acasă, notificări să mă prezint la Poliție. Habar nu aveam de ce, dar într-un final, m-am dus. Iar acolo, polițiștii m-au luat la întrebări. Mai exact, am aflat de la ei că sunt da tîn consemn în tot spațiul Schengen, că nu am voie să merg în străinătate. NU înțeleg de ce, nu am făcut nimic care să îmi aducă o asemenea pedeapsă. Culmea, deși am explicat asta polițiștilor, ei nu mi-au dat niciun act care să explice de ce sunt în situația asta și nici nu au făcut vreun demers ca să rezolv problema”, ne-a explicat Dani Mocanu.

Recomandari