Dăncilă și Tăriceanu refuză remanierea lui Meleșcanu pentru haosul de la vot în diaspora: Există vinovați, dar nu este ministrul

Premierul Viorica Dăncilă și președintele ALDE au declarat joi că îl susțin în continuare pe Teodor Meleșcanu ca ministru de Externe, în ciuda cererilor președintelui Iohannis de demitere a acestuia, după ce zeci de mii de români din diaspora nu au putut vota pe 26 mai.

”Nu sunt adeptul găsirii țapilor ispășitori. Există vinovați, dar nu este ministrul. Sunt solicitări făcute de ambasadori, pe baza solicitărilor lor MAE aprobă numărul secțiilor de vot”, a spus Tăriceanu la finalul ședinței coaliției PSD-ALDE.

Dăncilă a spus la rândul ei că luni va face publice analizele făcute de Ministerul de Externe și Ministerul de Interne privind haosul din ziua votului. ”Trebuie să vedem care sunt soluțiile și vom discuta și despre miniștri”, a spus Dăncilă.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More