Dancă: Curg sesizările de abuzuri şi de tentative de fraudă la votul din 26 mai

0 4

Pe site-ul OpreşteFrauda, făcut de PNL, curg sesizările de abuzuri şi de tentative de fraudă la votul din 26 mai, semnalează, pe pagina sa de Facebook, purtătorul de cuvânt al partidului, Ionel Dancă.

Astfel, cetăţenii semnalează că la Timiş, cererile pentru urna mobilă sunt cu ştampila PSD, că în Prahova, urnele mobile sunt însoţite de jandarmi cu arma încărcată, iar la Focşani, elevii din clasa a XII-a sunt adunaţi la diverse evenimente pentru a primi premii de la primarii PSD în ultima săptămână de campanie.

De asemenea, românii au mai semnalat că primarul din Sectorul 5 al Capitalei distribuie pachete cu alimente pe la biserici în plină campanie şi că „primarii PSD din mai multe localităţi din ţară ameninţă localnicii să nu voteze la Referendum şi dacă nu votează cu PSD vor fi daţi afară de unde sunt angajaţi”, scrie Dancă.

Mai mult, în Vâlcea, li se spune oamenilor să introducă în urnă buletinele de vot neştampilate iar la Tulcea, directorul PSD de la Navrom a suspendat cursele din ziua votului şi oamenii care fac naveta nu mai pot ajunge să voteze la domiciliul lor, susţine purtătorul de cuvânt al PNL.

„Românii sunt vigilenţi şi asta e foarte bine. Această atitudine trebuie să continue pentru a opri frauda pregătită de PSD în ziua alegerilor. Şi putem să-i oprim doar printr-o mobilzare masivă la vot”, concluzionează Ionel Dancă.

Recomandari