Dana Budeanu șterge pe jos cu politicienii din România și amenință cu dezvăluiri despre caracatița din sănătate – Video

Dana Budeanu promite o serie de dezvăluiri despre clasa politică, iar în cea mai recentă expunere a părerilor sale despre ce se întâmplă în țară și în lume a fost mai vehementă ca niciodată.

Dana Budeanu, atac la adresa guvernanților

Criticul de modă, extrem de activ și pe Youtube, nu vede cu ochi buni felul în care gestionează guvernul starea de urgență.

Bruneta spune că tot ce s-a reușit până acum a fost să se fure la greu și că, în calitate de votant are dreptul să nu fie de acord cu anumite măsuri, precum cu izolarea forțată în casă.

„Mie nu-mi convine nici ce face Guvernul, nici că eu trebuie să stau izolată în casă, în timp ce toată economia se prăbușește. Eu am dreptul, ca om, să mă izolez ca-n Suedia. Până la această oră, nici în Suedia, nici în Elveția, nici în alte țări nu s-a demonstrat că varianta aia e proastă”, a declarat Dana Budeanu pentru știripesurse.ro.rel="sponsored">

„Au murit 200 de oameni. Unde-s ceilalți morți?”

„În varianta de izolare și care convine celor care fură avem 200 de morți. Oamenii mor în fiecare zi pe tot globul de toate bolile posibile. Unde-s ceilalți morți? Au murit doar 200 de oameni în ultimele 3 săptămâni?

Unde sunt ceilalți? Eu am o întrebare pentru Orban, cu Hoha n-am ce să vorbesc, vă rog frumos, deci, noi ăilalți 19 milioane ce facem?”, sunt întrebările adresate de Budeanu, întrebări pe care și le pun mulți români zilele acestea.

Fosta vedetă PRO TV a mai adăugat că pregătește niște dezvăluiri importante despre afacerile din sănătate, că are deja toată caracatița scrisă pe o hârtie, o anchetă proprie la care lucrează în fiecare noapte.

De câteva luni, Dana își exprimă aproape săptămânal opiniile politice pentru site-ul mai sus amintit, pe lângă sfaturile pe care le oferă pe contul ei de Youtube.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

VERDICT POLITIC – Dana Budeanu – 09.04.2020

VERDICT POLITIC – Dana Budeanu – 09.04.2020 – TOTI VA MINT!

ADVERTISEMENT

Posted by stiripesurse.ro on Thursday, April 9, 2020

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More