Dana Budeanu, laudă ținutele lui Gigi Becali: ”E cum trebuie să fie orice bărbat”

Creatoarea de stil Dana Budeanu a dus în online emisiunea „Verdict”după ce producătorii de la Pro TV au renunțat la serviciile ei. Designerul vestimentar a vorbit într-unul dintre episoadele de pe pagina sa despre latifundiarul din Pipera, Gigi Becali.

Dana Budeanu: ”Gigi Becali e singurul bărbat care știe să poarte costume de mafiot”

Dana Budeanu este cunoscută pentru faptul că a criticat de-a lungul timpului ținutele vedetelor din spațiul românesc. Creatoarea de stil a stârnit reacții fel de fel, iar după ce a fost concediată de la Pro TV pentru că a criticat un ONG a început să facă o emisiune în online.

Designerul vestimentar a publicat de curând un clip în care vorbește despre vestimentația bărbaților din showbiz-ul românesc. Finanțatorul FCSB Gigi Becali este unul dintre bărbații luați la bani mărunți de Dana Budeanu în ceea ce privește vestimentația.

„Bă, dacă nici Gigi n-are costume, nu mai are nimeni! Omul știe cu care costum trebuie să se așeze și pe care să-l deschidă sau nu. E singurul bărbat din România care știe să poarte costume de mafiot”, a spus creatoarea de modă, potrivit gsp.ro.

Creatoarea de stil Dana Budeanu, cuvinte de laduă la adresa lui Gigi Becali

„Mimica lui Gigi, gesturile lui…e vulcanic, natural, asumat, cum trebuie să fie orice bărbat. Felul în care Gigi Becali poartă hainele și felul în care își poartă garderoba e de neegalat în România”, a mai spus Dana Budeanu, conform aceleași surse.

Stilista are un verdict și pentru fătălăii care țin poșetele iubitelor atunci când se duc la mall. Dana Budeanu a vorbit într-un episod fulminant și despre bărbații adevărați. Creatoarea este de părere că „Dumnezeul” modei masculine este Tom Ford.

„Bună ziua cuplurilor de mafioţi şi ameţite care au poză la comun pe contul de socializare. Nu are cum vreodată decât să fie ideea ei. E pă siguranţă. Să vadă lumea că eşti combinat…noi suntem una şi aceeaşi persoană. Bă, ca femeie e ok, bă da’ ca băiat eşti pilaf, pilaf…. efectiv eşti lesă.

Bă, sunt aceiaşi mafioţi care merg cu ameţitele la mall…să-i ţină geanta, poşeţica, să-i zică ce vrea să-şi cumpere…Băi, ce căutaţi la mall? Ce sunteţi voi, măi, cuierul lu’ aia? Ameţitele să meargă la mall cu găştile lor, tu n-ai ce să cauţi cu ea.

Eşti fătălău? (…) Ce bărbat stă cu o femeie să-şi ia ruj? Vreau să ştiu şi eu! Ăia care ling culoarul la ginecolog…ce căutaţi mă la ginecolog? Vă controlează şi pe voi? Mergi odată, dar nu mergi la toate controalele după ea, să se ducă femeia singură, că ea e însărcinată, îi întreabă Dana Budeanu pe fătălăi, scrie evz.ro.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More