Dan Teodorescu mesaj ironic la adresa sustinatorilor referendumului: Chiar dacă, într-un viitor sumbru, homosexualii vor pune labele pe cei mici, vă garantez că vor fi doar câteva cazuri izolate, doar câţiva dintre ei vor avea parte de iubire şi vor fi fericiţi.

0 72

Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, în vârstă de 53 de ani, a redactat un mesaj pe pagina personală de Facebook în care se adresează celor care susţin ideea de familie tradiţională şi argumentează raportându-se la copiii care ar putea fi adoptaţi de către homosexuali.

Dan Teodorescu se adresează ironic susţinătorilor familiei tradiţionale. Cântăreţul foloseşte ca argument unul dintre motivele pe care cei pro-referendum le expun: adopţia copiilor de către cuplurile homosexuale. Astfel, el face trimitere la numărul mare al copiilor abandonaţi şi abuzaţi, probleme pe care le consideră mult mai importante decât faptul că homosexualii i-ar putea adopta.

„Doamnelor şi domnilor din familii tradiţionale, aş vrea să vă alung anxietatea. Chiar dacă, într-un viitor sumbru, homosexualii vor pune labele pe cei mici, vă garantez că vor fi doar câteva cazuri izolate, doar câţiva dintre ei vor avea parte de iubire şi vor fi fericiţi. Mii de copii vor rămâne, în continuare, în tradiţionalele centre de plasament, vor fi abuzaţi în mod tradiţional şi vor fi dezumanizaţi conform tradiţiei. Deci nu fiţi îngrijoraţi şi nu uitaţi că, orice s-ar întâmpla, nu pot homosexualii să adopte cât pot heterosexualii să abandoneze“, scrie solistul trupei Taxi pe contul său de Facebook.

https://www.facebook.com/dan.teodorescu.9/posts/2392106670815744

Referendumul pe tema familiei tradiţionale a scindat societatea. Numeroase persoane publice au luat poziţie. Printre vedetele care şi-au declarat susţinerea faţă de referendumul de revizuire a Constituţiei privind familia tradiţională se numără activista anti-vaccin Olivia Steer (45 de ani) şi artista Ozana Barabancea (49 de ani), interpreta de muzică populară Sofia Vicoveanca (77 de ani), rapperul Tudor Sişu (40 de ani), actriţa Bianca Brad (50 de ani).

De cealaltă parte a baricadei, mai multe vedete şi artişti s-au alăturat unei campanii online, „Iubirea nu se votează“, care are drept scop boicotarea referendumului. Având sloganul „Iubirea nu se votează“, artiştii transmit mesaje video în care explică de ce ei nu merg la vot şi îndeamnă românii să nu se prezinte, la rândul lor, la urne.

Recomandari