Dan Tapalaga: „Ați văzut probabil declarațiile iubitului Elenei Udrea, care critica autoritățile costaricane n-au ținut cont că tocmai a născut și că au săltat-o din stradă de lângă copilul ei. I-a scăpat poate acest detaliu furnizat de presa costaricană:

0 42

Sunt semne din ce în ce mai serioase că Elena Udrea și-a construit greșit strategia cu fuga în Costa Rica. S-a bazat pe faptul că odată ce a născut în Costa Rica nu poate fi extrădată. Se pare că nu a ținut cont de un mic detaliu, dar foarte important: tatăl trebuie să fie cetățean din Costa Rica.

Jurnalistul  Dan Tapalaga: „Ați văzut probabil declarațiile iubitului Elenei Udrea, care critica autoritățile costaricane n-au ținut cont că tocmai a născut și că au săltat-o din stradă de lângă copilul ei. I-a scăpat poate acest detaliu furnizat de presa costaricană:

”Biroul de presă al Ministerului Justiţiei a confirmat că ambele deţinute au fost duse ieri la închisoarea de femei CAI Vilma Curling. Untitatea a indicat că, în cazul lui Udrea, o asistentă socială i-a explicat posibilitatea de a fi admisă la modulul matern, pentru a putea fi cu copilul ei, totuşi, pentru moment, fostul ministru român nu a indicat dacă va cere acest transfer” (Semanario Universidad, 4 octombrie)

Poate între timp s-a decis. Vai de capul acelui copil făcut de doi inconștienți din calcule meschine”.

Recomandari