Dan Puric: Românii au ajuns “sclavi” în propria lor ţară! Dragi români, ieşiţi în stradă!

0 54

Au trecut si alegerile. Politicienii si-au vazut sacii in caruta, iar noi ne-am revarsat inca o data naduful votand impotriva celor care ne distrug an de an. In fond, nici nu aveam cum sa votam pentru “ceva” sau pentru “cineva”.
Si asta pentru ca totul a fost o mocirla cu doua variante, bine regizata si televizata.

Am convingerea ca avem un mare ghinion cu specimenele care populeaza de 25 de ani “clasa politica”. Dar cred in aceeasi masura ca si noi suntem vinovati de felul cum punem stampila.

Speram sa fie mult mai putini cei care voteaza scandalul, circul televizat, balciul facut pe banii tuturor romanilor, faradelegile, marlania, mitocania, tupeul si nesimtirea.

Dar asta e democratia noastra. Noi votam, ei si familiile lor prospera.

S-a votat si pentru Europa, pentru reprezentarea cu cinste a Romaniei in Europa, pentru binele romanilor in Europa…

In fond, s-a votat pentru niste gasti apropiate de cei care conduc partidele in Romania. S-a votat pentru indivizi care au denigrat Romania si au facut mult rau romanilor doar pentru a-si apara ei privilegiile. S-a votat pentru nevestele unora care s-au culcat liberali si s-au trezit populari. S-a votat pentru Ei si nicidecum pentru Noi, romanii.

Pentru a avea asteptari de la Ei ar trebui sa ne schimbam mai intai Noi.

Ei ne spun mereu noua, tuturor romanilor, ca “suntem mandria lor”!

Noi le spunem de 25 de ani ca “ei sunt rusinea noastra”! O rusine de care ne facem vinovati, o rusine pe care doar noi o putem spala!

O CONCLUZIE LA RECE: dragi români, ieşiţi în stradă! Doar uniţi putem schimba România.

Sursa: gandul.info

Recomandari