Dan Negru: „Anunțul medicului israelian Dan Aridor despre tratamentul complet pentru cancer a bagat in breaking news CNBC, FOX News și BBC. Cele trei mari televiziuni și-au intrerupt programul in regim de breaking news pentru a …”

0 55

Un cercetător israelian a anunțat că a descoperit un tratament anti-cancer care funcționează eficient din prima zi.

Dan Negru: „Anunțul medicului israelian Dan Aridor despre tratamentul complet pentru cancer a bagat in breaking news CNBC, FOX News și BBC.

Cele trei mari televiziuni și-au intrerupt programul in regim de breaking news pentru a difuza declarația celor de la compania Accelerated Evolution Biotechnologies Ltd. (AEBi).

Dan Negru: „Anunțul medicului israelian Dan Aridor despre tratamentul complet pentru cancer a bagat in breaking news CNBC, FOX News și BBC. Cele trei mari televiziuni și-au intrerupt programul in regim de breaking news pentru a …” 1

“Intr-un an de zile vom lansa pe piața un tratament pentru cancer care va fi eficient din prima zi, va dura câteva săptămâni şi nu va avea efecte secundare. Tratamentul a trecut deja principalele teste.
Va fi la un cost mult mai mic decat cele mai multe tratamente de pe piaţă”, a spus medicul Aridior in breaking-news-ul anglo-american”.

Până acum, compania a testat tratamentul doar pe șoareci și va dura până la 6 ani până când va primi aprobările de la autoritățile americane pentru a putea fi aplicat oamenilor, a declarat un reprezentat al companiei pentru CNBC.

Compania nu a publicat încă nicio dovadă clinică, care să arate că acest tratament funcționează la om. CEO-ul Ilan Morad a declarat pentru Jerusalem Post că AEBi și-a terminat primul experiment cu șoareci, despre care susține că a inhibat creșterea celulelor canceroase.

Administrația pentru Alimente și Medicamente, care a refuzat să comenteze tratamentul companiei, are un proces vast de revizuire a aprobării medicamentelor în Statele Unite: “Înainte ca un medicament să poată fi testat la oameni, compania farmaceutică sau sponsorul efectuează teste de laborator și pe animale pentru a descoperi cum functioneaza medicamentul pentru a fi sigur pentru oameni, spune FDA pe site-ul său.

Recomandari