Dacian Cioloş îi răspunde acid lui Liviu Dragnea: „Văd că se laudă fără scrupule cu munca guvernului tehnocrat”

0 44

Fostul premier Dacian Cioloș a reacționat pe Facebook după ce liderul PSD Liviu Dragnea a lăudat Guvernul Grindeanu că, anul acesta, a acordat deja subvenţiile pentru peste 70% din fermieri, în timp ce „tehnocraţii le-au dat abia în iunie”.

Cioloș a explicat că guvernul actual a putut să facă la timp plata restului subvenţiei pentru că tehnocraţii „şi-au făcut treaba corect, spre deosebire de cei dinaintea lor”.

Postarea pe Facebook a fostului premier Dacian Cioloș:

„Domnul Dragnea se laudă acum cu munca guvernului tehnocrat, așa cum anul trecut ponegrea guvernul tehnocrat din cauza întârzierilor provocate de guvernul PSD. Este vorba de subvențiile fermierilor.

Anul trecut, subvențiile s-au acordat cu întârziere pentru că guvernul Ponta a luat cu întârziere decizii privind schemele de subvenționare pentru fermieri și a semnat cu întârziere contractul pentru softul necesar agenției de plăți. Dar asta nu l-a deranjat să dea vina pe guvernul tehnocrat. Am recuperat acele întârzieri în cursul anului, grăbind finalizarea softului și în sfarsit, pentru prima dată de la aderare, am plătit în avans în decembrie o mare parte din subvenția cuvenită de fermieri pentru acest an.

Datorită finalizării cu succes a ceea ce a întârziat guvernul PSD în 2015, nu numai că s-au plătit în avans o parte din subvenții, dar la începutul acestui an, guvernul actual a putut să facă la timp plata restului subvenției (pentru că noi ne-am făcut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastră). Acum, văd că domnul Dragnea se laudă fără scrupule cu ceea ce am lăsat noi pregătit.

Nu mă mai miră nimic însă din partea dumnealui. Important este că fermierii își primesc în sfârțit subvenția la timp.

Cred totuși, că e important ca lumea să știe cum stă treaba.”

Recomandari