Dacian Cioloș, ieșire EXPLOZIVĂ: regretă că nu a candidat. Atac VIRULENT la PSD

0 23

Fostul premier Dacian Cioloș recunoaște că a greșit când nu a asumat o candidatură la alegerile parlamentare, asta deși a avut oferte atât din partea PNL, cât și din partea USR. Cioloș susține că a fost naiv să creadă că o putere politică nu se mai poate purta în anul 2017 ca un vătaf pe moșie.

”Trebuie să recunosc că anul trecut când am spus că nu voi candida – pentru că am promis la începutul mandatului de premier independent să nu o fac – nu am crezut că, după alegeri democratice, voi trăi din nou momentul în care cei care au câștigat se vor comporta ca vătaful pe moșie.

Vor biciui în stânga și în dreapta și nu va scăpa nici economia, nici justiția, nici măcar presa care deranjează credința lor că a guverna înseamnă a stăpâni și nu a servi.

Nu am crezut că în 2017 voi mai trăi să aud că în unele redacții care încă au coloană vertebrală se cere să nu se scrie în termeni negativi despre doi politicieni, lideri ai unui partid de guvernământ.

Trebuie să recunosc, am fost naiv să cred acest lucru. Și totuși îndrăznesc să cred că românii nu-și vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă dar care iată, vedem pe zi ce trece că nici măcar nu e reală în urma creșterii taxelor, costurilor la credite, prețului la utilități etc.

Da, îndrăznesc să cred”, scrie Dacian Cioloș.

Recomandari