Dacian Ciolos: Azi sper ne întâlnim din nou la protestul din Piața Victoriei. E nevoie de fiecare dintre noi pentru a demonstra că România are în continuare o șansă la un viitor decent, pe care și-l doresc toți cetățenii ei onești.

Dacian Ciolos isi anunta participare la protestul din Piata Victorie alaturi de prieteni de la USR.

Dragii noștri,

Vă așteptăm mâine alături de noi, începând cu ora 08:30, la parada de 1 Decembrie, în spațiul delimitat în imaginea atașată acestui e-mail. De la 18:00, sperăm să ne întâlnim din nou la protestul din Piața Victoriei. Ne vom reuni în fața Muzeului Antipa, vom fi împreună cu prietenii noștri de la USR și sperăm să ne strângem în număr cât mai mare.

E nevoie de fiecare dintre noi pentru a demonstra că România are în continuare o șansă la un viitor decent, pe care și-l doresc toți cetățenii ei onești.

Să celebrăm cu demnitate Ziua Națională a României și să arătăm celor care țin captivi această societate că noi suntem cei care vor decide cum vom trăi de acum încolo. Implicarea civică de care a dat dovadă societatea românească este un exemplu pentru întreaga Europă. Vă așteptăm pe toți alături de noi!

La mulți ani, România!

Dacian Cioloș

Mișcarea România Împreună
http://www.romaniaimpreuna.ro/


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Loading...

Recomandari
Comments
Loading...