Dacian Cioloș DĂ ASIGURĂRI: ‘Nu voi candida la alegeri și nici nu voi intra în vreun partid’

0 41

Curtat intens de cei de la PNL, Dacian Cioloș, a liniștit apele în privința candidaturii sale pentru alegerile parlamentare din decembrie. Premierul a declarat joi că nu va candida la alegerile parlamentare din acest an, după ce Klaus Iohannis i-a cerut să-și manifeste simpatia. “NU voi candida la parlamentare şi NU voi crea un partid politic”, a spus acesta la un eveniment în Bucureşti unde a fost invitat joi să susţină o declaraţie. Un anunț similar, privind posibila sa participare la alegerile parlamentare, a fost făcut și în urmă cu o săptămână.

„Avem nevoie in Romania mai mult ca oricand de semne de stabilitate intr-un an electoral. De stabilitate, echilibru si obiectivitate mai ales cand esti impins sa mergi mai departe.

Pentru a intari acest obiectiv de stabilitate, echilibru, am spus ca nu voi candida la alegerile parlamentare din acest an si nu voi intra intr-un partid politic pt a-mi consolida credibilitatea pentru un proiect care sa impinga lucrurile mai departe. Nici nu voi crea un partid politic. Asta nu inseamna ca nu exista viata dupa alegeri. Sper sa existe o viata activă.

Avem nevoie si de increderea oamenilor. Institutiile publice privesc cu suspiciune cetatenii si invers.”, a spus Dacian Cioloș.

 

Recomandari