Daca problemele de sanatate nu-ti dau pace, incearca aceasta metoda japoneza de vindecare in 5 minute!

0 48

Nu esti in apele tale si vrei sa iesi din starea asta sau pur si simplu te simti coplesit si vrei sa te eliberezi? De azi inainte nu mai este nevoie sa mergi la farmacie sa cumperi diverse medicamente pentru a-ti elimina aceste simptome!

Pentru a scapa cat mai repede de aceste probleme, este necesar sa inveti sa folosesti o metoda japoneza foarte simpla prin intermediul careia vei scapa, in maxim 5 minute, de tot ceea ce te apasa.

Citeste mai jos cum poti face asta!

Trebuie doar sa exerciti o presiune constanta asupra anumitor puncte de pe mana ta stanga!

Tehnica este destul de simpla : cu ajutorul degetului mare si aratator de la mana dreapta, exercita o presiune constanta, timp de aproximativ 1 minut, asupra urmatoarelor 4 puncte situate intre degetele de la mana stanga (vezi foto) astfel:

Presiune intre degetul mare si aratator – eliminarea starii de greata, a durerilor de cap, a migrenelor precum si a fricii

Presiune intre degetul aratator si mijlociu – eliminarea starilor de rau asociate unei raceli, a durerilor articulare, a durerilor musculare, a durerilor dentare precum si a stresului

Presiune intre degetul mijlociu si inelar – eliminarea durerilor de stomac, a durerilor de rinichi si ficat precum si a sentimentelor de furie

Presiune intre degetul inelar si degetul mic – elimnarea durerilor menstruale, a durerilor de spate precum si a sentimentelor de tristete.

Avem un sistem complex de structura a energiei, si tot corpul nostru reactioneaza la schimbari bruste de emotie. Aceste emotii ruleaza prin diferite organe iar degetele sunt considerate a fi „telecomanda” lor.

Sfat suplimentar: In timpul exercitarii presiunii pe acele puncte, este necesar sa inspirati si sa expirati cat mai adanc!

Pot sa spun ca aceasta tehnica m-a ajutat in extrem de multe situatii in care pur si simplu nu mai gaseam scapare.

Incearca si tu aceasta tehnica si nu vei regreta!

Recomandari