Cutremurator: Polițistul și concubina, găsiți morți în casă

Un polițist de la Poliția Transporturi și concubina lui au fost găsiți morți în casă, joi dimineața, în Oravița, județul Caraș-Severin.

Polițiștii din Caraș Severin au fost sesizați, joi dimineața, prin apel la 112 despre acest caz.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița este găsit în locuință decedat. În locuință a fost găsită și concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Caraș-Severin comisarul șef Nicorici Dinu.

Întrebat ce ipoteze s-au conturat în acest caz, Dinu a spus că echipa de polițiști așteaptă să ajungă procurorul de caz pentru a demara ancheta.

„Cadavrele celor două persoane au fost găsite pe podea, în camere diferite”, a mai spus Dinu.

Chestionat dacă arma polițistului era în dotarea acestuia, Dinu a răsuns că arma a fost predate la post de polițist la ieșirea din tură.

Poliţistul avea 37 de ani, iar iubita acestuia tot 37.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More