CUTREMUR în lumea MONDENĂ. Iulia Vântur s-a DESPĂRȚIT de Salman Khan. Mesajul ȘOCANT: „Cea mai mare GREȘEALĂ pe care am făcut-o!”

1
Presa tabloidă din India scrie că Salman Khan și Iulia Vântur s-au despărțit după o relație foarte discretă care a durat mai mulți ani.

Chiar dacă nu au confirmat nicidată relația, Iulia a lăsat să se înțeleagă că povestea lor de dragoste s-a terminat, însă la scurt timp a șters postarea.

„Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”, a scris Iulia.

Salman Khan a fost de-a lungul timpului cu multe femei frumoase de la Bollywood, însă cu Iulia se pare că a avut o relație specială. Cei doi s-au afișat de mai multe ori în public împreună, iar românca părea să se simtă foarte confortabil în preajma lui și a familiei sale. Însă, în ultima vreme Iulia și Khan nu au mai fost văzuți împreună, relatează Libertateapentrufemei.ro.

Loading...