Cum vezi dacă ți-a intrat cineva pe contul de Facebook?

0 11

Securitate contului vostru de Facebook ar trebui să fie mai importantă decât orice altceva, iar pentru a vă asigura că așa este primul pas implică să știți dacă v-a aflat cineva parola. Ca urmare, analizați un pic lista de sesiuni deschise pe Facebook.

Pentru început, intrați pe pagina voastră de Facebook de pe un PC sau Mac. Faceți un click pe triunghiul din dreapta lăcățelului din colțul din dreapta sus și accesați meniul Settings. Secțiunea din partea stângă care vă interesează este Security. Faceți un alt click în partea dreaptă pe Where you’re logged in pentru a vedea sesiunile care sunt deschise la această oră pentru navigare pe profilul vostru de Facebook sau care au fost deschise în trecut.  Fiecare element din listă are un buton de End Activity în dreptul său pe care îl puteți apăsa dacă vedeți ceva ciudat. Butonul End All Activity din partea dreapta sus a respectivei liste vă va scoate de pe Facebook și veți fi nevoiți să vă autentificați din nou.

Pentru a vă schimba parola la Facebook, faceți click pe butonul General din Settings și apăsați pe Password. Introduceți vechea parola și alta nouă de două ori.

cum-vezi-daca%cc%86-t%cc%a6i-a-intrat-cineva-i%cc%82n-contul-de-facebook

Recomandari