Cum sunt batjocoriti invitatii la Antena 3: „Pusesera un cameraman fix in spatele meu ca sa se hahaiasca ca raspuns la ceea ce ziceam”

Ciprian Ciucu, vicepresedinte PNL Bucuresti, relateaza un episod sinistru din studiourile postului Antena 3.

„Am fost porcait de catre A3. Cand eram in studio, pusesera un cameraman fix in spatele meu ca sa se hahaiascaca ca raspuns la ceea ce ziceam, asa la intimidare. Ciuvica m-a facut fascist, nazist, hilerist, comunist, sorosist etc. si a publicat ‘investigatii’ manipulatoare la adresa mea.

Ceea ce ma surprinde este usurinta unora, a acelora la care ma asteptam mai putin, de a trata A3 ca pe o redactie de media respectabila. Unii au memoria scurta.

Imi scrie un tanar la postarea anterioara, criticand Newsweek Romania pentru decizia de a-i boicota pe politicienii care fraternizeaza cu A3, asa: Cum vine asta? Ori cu noi, ori cu ei? Asta e presa? Ne construim bule si ne facem tabere de noi vs. ei, pentru ca noi suntem buni si curati si ne vom ocupa doar de lucrurile bune. Nu stiu de voi, dar eu numesc asta ‘circlejerking’.

Relativismul acesta este surprinzator: adica daca ne baga in seama A3, ne deschide calea pentru publicul lor, totul e OK, nu-i asa? Nu conteaza mizeriile din trecut, nu mai conteaza faptul ca nu este o redactie de presa ci doar o maciuca politica a lui Voiculescu si un instrument de manipulare odios.

Si sa va mai zic ceva neprihanitilor: Firea s-a format ca om, si-a fundamentat alegerile si valorile personale in casa lui Voiculescu. Daca azi va bateti pe burta cu oamenii lui Voiculescu, sa ma astept ca maine sa spuneti ca se poate lucra si cu alde Firea?

Oameni buni, nu vorbim de o emisiune, nu vorbim de un an sau doi, vorbim deja de peste doua decenii de mizerie! Raul facut de A3 Romaniei este la paritate cu raul facut de PSD.

Nu cred in cenzura si controlul mijloacelor de exprimare (nu numesc A3 presa) dar autoreglementarea si puterea exemplului sunt aur in breasla!”, a scris Ciucu pe Facebook.

Sabin Orcan, directorul Newsweek Romania, a anuntat ca ii va boicota pe toti liderii politici care vor mai merge in studiourile televiziunii conduse de Mihai Gadea.

„Preiau ideea de la Claudia Pirvoiu. Si va anunt pe aceasta cale ca #NewsweekRomania ii va boicota, de azi, pe liderii politici care se duc la Antena 3.

Regula se aplica tuturor, indiferent de partid (PNL, USR-PLUS, PMP). Deci zero stiri pozitive despre ei, zero preluari de comunicate de la ei, zero interviuri cu ei.

Nu ne intereseaza niciun argument de tip ‘real politik’. Nu atata vreme cat din platourile pe care le frecventeaza se manipuleaza si se linseaza fara rusine.

Daca-si doresc voturi cu orice pret, treaba lor. Sa le difuzeze mesajele alde Gadea, Ciuvica si compania. Noi nu suntem in aceeasi oala cu ei!”, a scris Orcan pe Facebok.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More