Cum se iroseste banul public! Secretariatul General al Guvernului cumpără 100 de agende cu 750 de lei bucata.

0 58

Secretariatul General al Guvernului a cumpărat 100 de agende de 750 de lei bucata, după cum rezultă dintr-un anunţ de atribuire directă, publicat pe site-ul de licitaţii publice SICAP. Agendele vor fi din piele naturală, multifuncţionale şi personalizate. Conform cerinţelor SGG, pe faţa copertei, agendele vor avea un timbru sec, iar în partea superioară, centrat, sigla Guvernului Romaniei. (Vezi aici anunțul de achiziție)

În interior, vor fi căptuşite cu material textil cu diverse forme geometrice realizate direct în țesătura. Tot în interior, pe partea stângă vor fi prevăzute cu două buzunare mari pentru documente, două buzunare pentru cărți de vizită și un buzunar transparent pentru legitimație sau carte de identitate. Aceste buzunare sunt acoperite cu o coperta din carton îmbrăcat în material textil și prinsa cu o capsă. Pe partea dreaptă, la interior, se va regăsi un lăcaș pentru a fixa agenda în copertă.

Agenda, care va avea dimensiunea de 20 x 26 cm va avea 200 de file, va fi nedatată şi va avea şi îmbrăcăminte la exterior, în afara de coperta din piele. Aceasta va fi din material textil cu diverse forme geometrice realizate direct în țesătură și identice cu cele de la interiorul copertei din piele. • Sistemul de închidere va avea clapeta cu elastic pentru o mai bună flexibilitate și pentru a facilita închiderea. • Sub clapeta din plastic, pe interior, se afla o bandă din elastic pentru pix.

Firma care va furniza cele 100 de agende pentru Guvern este S.C. BOGRAVE ADVERTISING SRL. Tot ea este ce care va livra guvernului şi agende mai ieftine, tot personalizate. Pentru 200 de bucăţi, va plăti doar 8000 de lei, preţul de achiziţie fiind de 40 de lei. (Vezi anunțul de achiziție aici)

Pe piața liberă, agendele din piele naturală personalizate costă maximum 250-300 de lei, după cum arată site-urile de profil care vând la acest preț agende de lux.  (Vezi aici)

Pe pagina de internet a SC Bograve Advertising SRL, secţiunea dedicată agendelor şi preţul acestora este în construcţie.

Luna trecută, Guvernul a cumpărat, tot prin SGG 72 de flacoane de cremă de mâini hidratante, antiinflamatoare şi cicatrizante.

Recomandari