Cum s-a salvat o româncă de proxenetul care o ținea sechestrată în Spania. Le-a trimis polițiștilor o poză cu un indiciu important

0 45

Românca era ținută cu forța în Spania de un conațional, care a obligat-o să se prostitueze. Polițiștii spanioli au putut să o salveze după ce femeia a reușit prin telefon o fotografie cu locul unde proxenetul o ținea sechestrată, relatează AFP.

Românca a ajuns victima proxenetului după ce l-a cunoscut pe bărbat pe Facebook, iar acesta a reușit să o convingă să plece din Italia, cu promisiunea că vor începe o relație. În realitate, acesta a obligat-o să o prostitueze. Femeia a reușit să se salveze după ce le-a oferit anchetatorilor un indiciu important: o fotografie cu locul unde era sechestrată, scrie Agerpres.

Poza era făcută de la fereastra apartamentului unde femeia era ținută împotriva voinței ei și în imagine era surprinsă strada unde era localizat imobilul. Pe baza acestui indiciu foarte important, anchetatorii au reușit să afle adresa și să o elibereze pe româncă.

Agresorul femeii, un român de 38 de ani, a fost arestat luni în localitatea La Jonquera din Catalonia. Zona este renumită pentru că acolo se află numeroase bordeluri, iar pe străzi prostituatele ies zi și noapte la marginea șoselelor.

Recomandari