„Cum a organizat PSD coada de la Permise”: Victor Ponta l-a numit în funcție pe responsabilul privind balamucul din Pipera de care se plâng acum social-democrații

0 57

Într-un clip electoral folosit în campanie, PSD se plânge de coada uriașă de la Serviciul Regim Permise și Certificate de Înmatriculare din Pipera.

Jurnalistul Mihai Duță dezvăluie într-un editorial publicat în România Liberă că această situație este foarte ironică având în vedere personajul care este responsabil pentru acest balamuc este prefectul Capitalei, Paul Nicolae Petrovan, care fost numit în funcție chiar de Victor Ponta.

„Acest domn a fost numit în funcție pe 2 aprilie 2014, în baza unei hotărâri a Guvernului Ponta, deci cu totala susținere a PSD. Așadar, organizarea și  angajările celor de la Serviciile Publice Comunitare sunt în directa subordine a prefecturilor” afirmă jurnalistul.

„Să vii acum să te plângi de dezastrul aflat în curtea  omului pe care tocmai tu l-ai pus în fruntea mușuroiului nu este decât o altă minciună a unor oameni pentru care gunoiul e un mod de a-și hrăni puterea” scrie Mihai Duță.

Rezultatul acestei campanii făcute de PSD este creearea unei false probleme care duce la situația în care oamenii merg de la primele ore și se pun la coadă ajungându-se astfel la o adevărată busculadă.

Mihai Duță mai atrage, de asemenea, atenția că numărul angajaților prezenți la ghișeele Serviciului Regim Permise și Înmatriculări București este în continuă scădere și în acest moment se lucrează cu puțin peste jumătate din efectivul necesar.

Recomandari