Cum îl descriu copiii lui Ștefan Bănică jr. pe artist! Violeta a spus multe despre tatăl ei și după cum știm, copiii nu mint! Mămici, fiți pe fază!

0 21

Copiii lui Ștefan Bănică jr. au vorbit în termeni laudativi la adresa tatălui lor, pe care îl descriu ca fiind un om amuzant, dar strict. Deși artistul nu își dorește neapărat ca Radu și Violeta să îmbrățișeze aceeași carieră cu ei, cei doi copii par că vor să-i calce pe urme celebrului lor tată.

Ștefan Bănică jr. are doi copii: un băiat, Radu, în vârstă de 16 ani și o fetiță, Violeta, în vârstă de 9 ani. Invitat la emisiunea Andreei Esca de la Europa FM, artistul a primit o surpriză și i-a ascultat pe cei doi copii ai săi descriindu-l și dezvăluind faptul că vor să îmbrățișeze aceeași carieră ca tatăl lor.

Despre Radu, Ștefan Bănică jr. a spus că îi seamănă, dar că este mai frumușel și foarte talentat.

„E 1 la 1, doar că mai frumuşel. E talentat la dans, e bucătar talentat, are multe aptitudini. L-am dat la teatru, nu pentru a-l face actor, ci pentru a-şi dezvolta încrederea în el. Merge la cursuri de teatru pe exerciţii, nu pentru a juca la 15 ani”, a mărturisit artistul.

Imediat, actorul și cântărețul a ascultat o înregistrare în care Radu a răspuns întrebărilor Andreei Esca despre tatăl său.

„O persoană activă, prietenoasă şi foarte haioasă. Îmi place la el simţul umorului. Îmi place să mă plimb cu el cu bicicleta. Dacă vreau să-l enervez, nu-mi fac curat în cameră. Cu el pot vorbi despre toate subiectele, dar subiectul fetelor nu l-am deschis. De la el am învăţat puncutalitatea, iar el a învăţat de la mine punctualitatea”, a spus Radu.

Cât despre ce planuri de viitor are, deși tatăl său nu are planuri să-l facă actor, adolescentul cochetează cu acest gând. „M-am gândit şi eu să devin actor. Asta îmi doresc. Vreau să dau la actorie”, a spus Radu.

A venit și rândul Violetei să îl descrie pe tatăl său, despre care a spus că e iubitor, amzuant, dar strict.

„E foarte iubitor, deşi e foarte strict. E amuzant. Se mai supără pe mine, dar ne împăcăm. Îmi place să jucăm cărţi împreună. Eu câştig, apoi el se supără şi aruncă cărţile”, a spus Violeta.

Ștefan Bănică jr. nu s-a lăsat mai prejos și a spus adevărul despre ce se întâmplă de fapt când cei doi joacă cărți.

„Ce țărancă! Eu câştig, dar ea e foarte deşteaptă. La cărţi îi merge mintea. Jucăm macao şi când pierde, deodată se oftică şi o apucă…Mă înţelegi. Eu tot timpul îi zic că, dacă eşti gentleman, joci revanşa. Şi eu nu mai joc”, a spus Ștefan Bănică Jr.

În ceea ce privește planurile sale de viitor, Violeta a spus că vrea de asemenea să urmeze aceeași carieră ca tatăl său. „Când o să fiu mare, vreau să fiu actriţă şi cântăreaţă, ca tata”, a spus aceasta.

Sursa: libertatea.ro

Recomandari