Cum e Nicolae Guţă la pat. Amanta manelistului povestește lucruri intime

0 26

Nicolae Guţă a avut o relaţie scurtă cu o moldoveancă de peste Prut, dar totul s-a sfârşit. Blonda s-a hotărât să spună lumii ce fel de om este Nicolae Guţă.

Nina Panaite, moldoveanca lui Guţă, a decis să rupă tăcerea despre aventura cu manelistul, lăudându-i performanţele din dormitor.

„Se pricepe bine… M-am simţit extraordinar! Nu mai sunt cu el la momentul dat. Am decis să ne despărţim, deoarece nu mi-a convenit că nu a divorţat de fosta lui iubită, dar vrea să fie cu mine. Eu nu aş accepta aşa ceva şi am decis să îl părăsesc. Eu sunt foarte geloasă în general şi nebună, dar nu am ajuns în punctul în care să-mi alerg iubitul. Ţine enorm de mult la mine”, şi-a început confesiunea amanta lui Guţă.

„Ne-am cunoscut pe Facebook, am vorbit o perioadă, el a insistat să ne întâlnim, a insistat enorm. Am acceptat, am început să ne vedem şi m-am îndrăgostit lulea. M-am simţit super cu el în dormitor. Ştie cum să cucerească o femeie cu vorbe dulci, ştie ce să facă în pat”, a mai spus Nina, pentru Cancan.

Nicolae Guță a slăbit în ultimul hal după divorțul de Cristina

„Pe chipul dumneavoastră se citeşte tristeţe, amărăciune şi parcă suferinţă. Un weekend cât mai plăcut dumneavoastră şi tuturor”, „Doamne Guţă, dar ce ai păţit, că arăţi aşa rău…? Bărbăţoiu’ ăla de româncă de la ţară Cristina a facut să arăţi aşa”, „Doamne da’ ai slăbit în ultimul hal, zici că eşti bolnav, serios… cu părere de rău zic asta…”, „Domnul Guţă, ce s-a întâmplat cu tine de ai slăbit în halul ăsta?

Te-ai dus la spital să-ţi faci control?„, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor cântărețului. Nicolae Guță și Cristina s-au căsătorit în luna aprilie, însă recent, cei doi s-ar fi despărțit.

Nicolae Guță trece prin momente care mai de care mai dificile. Iar asta pentru că, după ce a înșelat-o pe Cristina, soția lui, au apărut informații cu privire la starea lui de sănătate, informații de natură să îngrijoreze întreaga suflare a lumii manelelor.

Mai exact, de curând s-a tot speculat că Nicolae Guță ar avea SIDA, lumea crezând asta din cauza faptului că manelistul este mai slab ca niciodată. Cu toate acestea, informația cu pricina este, cu siguranță, greșită. Iar asta pentru că, atunci când a înșelat-o pe Cristina, blondina, în momentul în care au negociat împăcarea, i-a cerut să vină cu un buletin de analize complet, pentru a se asigura că soțul ei este perfect sănătos și că nu suferă de vre4una dintre bolile pe care i le-ar putea transmite pe cale intimă. Și, ne-au mai dezvăluit sursele noastre, Nicolae Guță, în momentul în care s-a prezentat cu buletinul de analize cu pricina, a dovedit că este perfect sănătos.

De altfel, Guță spune că iubita lui mănâncă sănătos şi că i-a urmat exemplul pentru a rămâne pe placul blondei. A slăbit 40 de kilograme şi recunoaşte că nu a mâncat săptămâni întregi, ci a băut multe fresh-uri. De asemenea, Nicolae Guţă susţine că dacă avea cancer sau SIDA aşa cum au spus mulţi, acum ar fi fost mort, aşa că nu este cazul de aşa ceva.

S-a împăcat cu Cristina

Zilele trecute, Cristina și Nicolae Guță au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în mijlocul negocierilor de împăcare. Și, după o conversație destul de scurtă în care, probabil, au pus la punct lucrurile negociate în prealabil la telefon, s-au luat de mână și s-au plimbat câteva ore prin preajmă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Recomandari