Cum au fost omorâți cei doi paznici de la fabrica de ciment. Concluziile la care au ajuns anchetatorii, după audieri

0 46

Anchetatorii au stabilit cum au fost omorâți cei doi paznici de la fabrica de ciment, după audierea celor doi frați suspecți de uciderea celor doi. 

Potrivit comunicatului transmis de Parchetul Capitalei, cei doi paznici au murit după ce au căzut la nivelul interior al halei și au suferit multiple leziuni.

„Cei doi inculpaţi ar fi exercitat acte de violenţă asupra victimelor M.M. şi C.M., agenţi de pază care-şi desfăşurau activitatea la obiectivul menţionat, care au provocat căderea acestora la nivelul inferior şi lovirea de plan dur, leziunile suferite (traumatism toracic cu multiple fracturi costale, ruptură de splină, traumatism abdominal, ruptură de parenchim renal, respectiv multiple fracturi costale, hemoperitoneu, fractură de bazin) conducând la decesul victimelor”, se arată în comunciatul Parchetului Capitalei, potrivit Mediafax.

Cadavrele celor doi paznici au fost descoperite luni dimineață, în subsolul fabricii de ciment. Polițiștii au fost alertați de rude cu privire la faptul că cei doi nu s-au mai întors acasă, după schimbul de ture.

În urmă cu un an, un alt paznic a murit în fabrica de ciment. Ilie Alexandru făcea zilnic naveta din comuna giurgiuveană Ogrezeni până la locul de muncă. El a intrat în tură pe data de 13 august 2017 şi nu s-a mai întors niciodată acasă. Familia a reclamat dispariţia la Poliţie, iar trei zile mai târziu, oamenii legii au început căutările în curtea firmei. Abia după o lună trupul, intrat în putrefacţie, a fost descoperit sub nişte crengi.

Suspecții în acest caz sunt tot frații Marian și Florin Bonciu. Cei doi au fost plasați sub control judiciar.

Recomandari