Cum arată în realitate fata care spunea că a făcut 50 de operaţii pentru a arăta ca Angelina Jolie şi ale cărei fotografii au oripilat internetul

0 56

Sahar Tabar, o tânără de 20 de ani din Iran, a ajuns anul trecut pe paginile multor publicaţii, după ce a suţinut că a apelat la numerose operaţii estetice pentru a arăta ca Angelina Jolie, ajungând la un rezultat dezastruos. Fata a recunoscut ulterior că a apelat doar la machiaj şi Photoshop şi, de curând, a făcut publică o imagine cu adevăratul ei chip.

Anul trecut, numeroase publicaţii au preluat o fotografie devenită virală ce înfăţisa o femeie desfigurată care susţinea că a trecut prin 50 de operaţii pentru a ajunge să semene cu vedeta ei preferată. Ştirea a avut un mare impact în online, însă ulterior, după ce imaginea a fost analizată mai atent, s-a ajuns la concluzia că este vorba de un fakenews, iar fotografia este rezultatul unui machiaj profesionist şi prelucrării în Photoshop, lucru pe care Sahar l-a şi recunoscut.

De atunci, tânăra a continuat să facă senzaţie pe reţelele sociale cu pozele în care apare transformată într-o variantă înfricoşătoare a Angelinei.
De curând, însă, tânăra şi-a arătat şi adevărata faţă, distribuind două fotografii pe contul său de Instagram, în care apare înainte şi după machiaj, arată The Sun.

Astfel, tânăra a confirmat că de fiecare dată când face o fotografie se machiază în diferite personaje, iar apoi editează imaginile.

Recomandari