Cum arata acum femeia de care Hagi a divortat pentru ca „nu aducea la timp painea la masa”? Hagi a scris in cererea de divort ca sotia lui „a intarziat cu painea la masa si ar fi pus miere in cafea in loc de zahar”:

0 22

Putina lume stie ca Regele fotbalului romanesc a fost casatorit in urma cu 27 de ani cu o tanara machidoanca, Leni Celnicu.

Gica Hagi si Leni Celnicu erau nascuti in aceeasi zi si in aceeasi luna, iar dragostea lor parea ca va dura o vesnicie. Insa, dupa cateva luni de la casatorie, Hagi a introdus cererea de divort.

Motivele invocate au fost de-a dreptul hilare. Hagi a scris in cerere ca sotia lui „a intarziat cu painea la masa si ar fi pus miere in cafea in loc de zahar”, scrie Click.

Divortul a durat insa patru ani, iar presa vremii a relatat ca Leni s-ar fi ales cu 400.000 de dolari la partaj. In 1995, Hagi s-a recasatorit cu Marilena Vlahbei, care i-a daruit doi copii, pe Kira si pe Ianis. La randul ei, Leni Celnicu si-a refacut si ea viata de familie, insa mult mai tarziu, in 2004, cand s-a maritat cu Ovidiu, tot un machedon si tot din Constanta.

La acel moment, presa relata ca Ovidiu era om de afaceri si ca locuia in Italia, dar ca acesta a decis sa revina in tara de dragul lui Leni. „Ne cunoastem de aproape 18 ani, aveam aceiasi prieteni, insa de un an suntem impreuna si ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt, asa ca ceea ce s-a intamplat astazi este un lucru firesc. Ne iubim prea mult pentru a sta departe unul de celalalt“, a marturisit Leni pentru revista VIP.

De atunci, aceasta a preferat o existenta discreta, chiar daca s-a mutat cu Ovidiu la Bucuresti. Ambii lucreaza in domeniul financiar, Leni in cadrul unei banci importante, iar Ovidiu este colaborator al unei alte banci, fiind specializat in incheierea de contracte de pensii private obligatorii. Leni si Ovidiu sunt parintii a doi copii.

Recomandari