Cu ochii plini de lacrimi, Andreea Bălan a fost obligată să dea o veste extrem de tristă fanilor: ,,Plâng încontinuu şi blamez Universul”

0 27

Andreea Bălan are, la fel ca multe alte vedete de la noi, un suflet mare, este un om delicat care se emoționează foarte repede și a trăit clipe îngrozitoare în momentul în care a văzut o fetiță suferind de cancer, acest lucru a afectat-o atât de mult mai ales fiindcă și ea a devenit recent părinte.

Cântăreața și-a petrecut o mare parte a zilei de luni alături de mai mulți copii bolnavi de cancer și a văzut unele lucruri, a trăit câteva momente care pur și simplu i-au frânt inima…

Cea care a făcut-o pe Andreea să plângă a fost, mai ales, una dintre copile. Artista a insistat că vrea să o ia cu ea, dar i s-a spus că acest lucru nu e posibil.

Andreea a postat pe Instagram un clip sfâșietor, pe care îl puteți vedea mai jos, alături de următoarele cuvinte: ,,Azi am trăit un moment inimaginabil, foarte greu, sfâşietor… M-am jucat cu copiii bolnavi de cancer şi am încercat să le alin un pic suferinţa. Acest îngeraş, Natalia, s-a ataşat de mine în câteva minute, iar la plecare, pur şi simplu nu a vrut să mai îmi dea drumul… Când am vazut reacţia ei, am vrut să o iau cu mine câteva ore, dar nu am avut voie… Plâng încontinuu şi blamez Universul pentru că este atât de crud cu suflete atât de pure”.

Iată imaginile:

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea la sfârșitul lunii martie, pe o plajă din California, Sunset Beach. Cei doi au împreună o fetiță care s-a născut pe data de 9 octombrie 2016. Părinții au botezat-o Ella Maya.

Sursa: Spy News

Recomandari