Cu cine se căsătorește fiul lui Liviu Dragnea. Protestatarii s-au autoinvitat la nuntă

0 53

Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, se căsătorește în două săptămâni cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra, fiică de preot și fostă concurentă la Miss Universe România.

Liviu Dragnea va fi socru mare în 26 august, când se anunță o petrecere de zile mari cu ocazia nunții fiului său, Valentin. Socrul mic, preotul Dionis Tătulescu, slujește în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, acolo unde a ales să se mute acum doi ani și unde se va ține și cununia religioasă. Petrecerea de nuntă va alea loc la Palatul Snagov.

Înainte de a se muta la București, preotul a slujit în Măgureni, Prahova, dar și în Ploiești, de unde a plecat în octombrie 2016.

În 2009, Gina Alexandra Tătulescu participa la Miss Universe România, unde s-a clasat pe locul 20. În descrierea pentru concurs, tânăra spunea că își dorește să fie jurnalist și că este pasionată de fotografie și de șofat, notează libertatea.ro. De asemenea, deși nu este foarte activă pe rețelele sociale, fata de 28 de ani lasă să se vadă că iubește foarte mult animalele.

Este de așteptat ca toții greii din PSD să participe la nuntă, însă invitația pentru marele eveniment a ajuns să se propage rapid în mediul online, așa că ziua de 26 august se anunță a fi una foarte agitată pentru familia liderului PSD. Protestatarii din Piața Victoriei s-au autoinvitat la cununia religioasă și au organizat chiar un eveniment pe Facebook, acolo unde și-au anunțat deja prezența mii de persoane.

„Mergem la nunta lui Dragnea Jr. să-i urăm „La multi ani!”- cu executare, atât lui, cât și lui „Daddy” Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toții la ora 17:30, la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta la care vor participa toți greii din PSD si ALDE” – este anunțul care descrie evenimentul.

Recomandari