CTP spulbera DIVERSIUNILE lui Ghita in cazul Kovesi: „Cat de cazut in cap sa fii ca sa nu vezi mistocaria”

0 54

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu crede o iota din declaratiile si autodenuntul lui Sebastian Ghita privind modul in care ar fi scapat-o de acuzatia de plagiat pe sefa DNA. El spune ca numai cei „cazuti in cap” ar putea crede vorbele deputatului.

„Cat de cazut in cap sa fii ca sa nu vezi mistocaria grosiera din textul asa-zisului autodenunt al lui S. Ghita. O comisie care nu s-a intrunit niciodata, din care cica facea el parte impreuna cu alte persoane importante, ale caror nume nu le spune, caci „maine pot fi arestati sau agresati”, a falsificat un raport de expertiza, „scris in guvernul Ponta”, punand acolo ca procurorul-sef DNA, L. Kovesi, nu a plagiat in lucrarea sa de doctorat.

Intrebat de ce a facut asta, Ghita raspunde: „Noi am considerat ca doamna Kovesi era o persoana importanta pentru societate in acel moment”. Nici mai mult, nici mai putin…

S-au gasit fapturi prin presa care sa titreze: „Autodenunt incendiar”, „Ghita arunca Romania in aer” etc. Dl Iohannis a contribuit si el cu „Ciudat”-ul si un ranjet larg. Iar DNA a emanat mintenas un comunicat din care televiziunea a extras urmatorul titlu: „L. C. Kovesi: Nu am plagiat”. E ca si cum despre subsemnatul s-ar fi spus ca am un corn intre ochi, iar eu m-as fi pipait si as fi declarat: „Nu am un corn intre ochi”.

Toti acestia au „ingrasat” maimuta, provocarea diversionista a lui Ghita”, a scris Cristian Tudor Popescu in Republica.

Deputatul Sebastian Ghita a depus, marti, la Parchetul General, un autodenunt si a sustinut ca, in 2012, a participat la falsificarea unui raport care sa arate ca teza de doctorat a Laurei Kovesi nu este un plagiat.

Recomandari