CTP: „Să ne aşteptăm la ce e mai rău. Cred că urmează nişte ticăloşii de mari proporţii”

0 48

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat intervenţia de azi a lui Liviu Dragnea, în care a anunţat lista de candidaţi a PSD la europarlamentare.

„L-am văzut astăzi pe domnul Dragnea într-o stare care mie îmi dă fiori. Domnul Dragnea încearcă să fie simpatic. Aţi văzut cât de defensiv a fost, cel puţin în povestea cu Dăncilă şi cu ambasada…. După care a început cu ziariştii, că «voi mă urmăriţi pe holuri, eu niciodată nu aş retrage acreditarea, cu tot dragul», bla, bla. Dragii mei, cu tot dragul, de câte ori Dragnea are alura asta umană, să ne aşteptăm la ce e mai rău. Cred că urmează acum nişte ticăloşii de mari proporţii.

Întotdeauna, Dragnea îşi pregăteşte, şi faţă de persoane, şi faţă de situaţii, ticăloşiile, mârşăviile, printr-o astfel de atitudine. Urmează o torpilă de proporţii din partea domnului Dragnea”, a declarat jurnalistul, la Europa FM.

CTP s-a referit în primul rînd la ordonanţele de urgenţă care defiinţează practic justiţia în cazul său şi al altor politicieni condamnaţi deja definitiv şi irevocabil.

Recomandari