CTP, dezvăluiri incredibile despre internarea lui Dragnea la spitalul Regina Maria! Cine sunt acționarii! Digi 24 a sters inregistrarea!

0 53

CTP: „Domnul Drangea a ales Regina Maria. Acolo, fondator al spitalului e un german de origine persană, de religie bahai, nu este un român ortodox de-al nostru. Există tot felul de fonduri internaționale acolo. Unii se numesc Advent International, probabil că sunt adventiști.”

UPDATE/La scurt timp după ce a fost postată știrea cu comentariul făcut de Cristian Tudor Popescu în direct, de pe site-ul Digi24 au fost șterse atât înregistrarea video cât și referirile la Regina Maria!!!

Cristian Tudor Popescu a ironizat, la Digi24, alegerea lui Liviu Dragnea de a se interna, pentru dubla hernie de disc, într-un spital privat unde sunt „agenți periculoși ai lui Soros, pioceanic, stafilocous auerus, klebsiella” și unde dezinfectanții sunt „pe bază de apă chioară”. Domnul Dragnea are în minte 2 lucruri: că poate câstiga PSD alegerile europarlamentare și că nu e foarte sigur de hotărârea Înaltei Curți în procesul asa-zis Bombonica”, menționează gazetarul Cristian Tudor Popescu.

UPDATE/La scurt timp după ce a fost postată știrea cu comentariul făcut de Cristian Tudor Popescu în direct, de pe site-ul Digi24 au fost șterse atât înregistrarea video cât și referirile la Regina Maria!!!

„Mai întâi, pe mine mă îngrijorează alegerea domnului Dragnea pentru un spital privat. Am înțeles, din informații de la Digi24, că este la Regina Maria. Domnul Dragnea nu s-a dus la un spital de stat, de-ale doamnei Pintea, unde au fost mărite salariile medicilor de către PSD, dar acolo sunt niște agenți ai lui Soros, foarte periculoși care vor să te omore. E unul pioceanic, stafilocous auerus, klebsiella, sunt aștia periculoși, ai lui Soros.

Pe urmă, mai poți să te dezinfectezi cu niște dezinfectanți pe bază de apă chioară, prieteni ai microbilor, atunci domnul Dragnea a ales Regina Maria. Acolo, fondator al spitalului e un german de origine persană, de religie bahai, nu este un român ortodox de-al nostru. Există tot felul de fonduri internaționale acolo. Unii se numesc Advent International, probabil că sunt adventiști. Mare grijă, domnule Dragnea, că acolo sunt străini și domnul Dragnea a spus că străinii bagă otrăvuri în țară, ne otrăvesc. Pot să vină și cei patru asasini de la Athenee Palace și să acționeze la spitalul cu străini, Regina Maria”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

„Liviu Dragnea este în campanie electorală. Marele om să fie chemat de niște prăpădiți de judecători la interogatoriu, marele om care e salvatorul poporului – pentru că PSD e poporul român, cum a spus Dragnea. Un astfel de om, care se naște o dată la 100 de ani, să fie hărțuit de diverși indivizi care să strige hoțule, puscărie. Sau să răspundă la întrebările judecătorilor. Asta dă foarte rău. Prin urmare, domnul Dragnea s-a îmbolnăvit, are probleme cu spatele, nu se va opera. Am si eu dublă hernie de disc, cunosc fenomenul. Nu se operează pentru că asta ar însemna că se recupereză în 10 zile. El nu dorește asta. Domnul Dragnea dorește să prelungească ideea că e bolnav, e în suferință. (…)

Domnul Dragnea are în minte două lucruri: că poate câstiga PSD alegerile europarlamentare și că nu e foarte sigur de hotărârea Înaltei Curți în procesul banilor luați de la copii pentru partid, procesul asa-zis Bombonica. Nu e sigur. Dacă era sigur, domnul Dragnea mergea înainte, făcea niște exerciții dimineața. Nu e sigur de această decizie. Vrea să prelungească, să tergiverseze astfel încât să nu se pronunțe nicio sentință până la alegerile din 26 mai. Contează pe o victorie a PSD și după, consideră că o sentința de condamnare pentru câștigatorii alegerilor e mult mai greu de închipuit pentru că judecătorii sunt și ei oameni”, explică gazetarul Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Recomandari