CTP, DEZLĂȚUIT împotriva Elenei Udrea! Decât un an cioară, mai bine o zi șoim. A fost vreme de 12 ani…a făcut ce-a vrut mușchiul ei în țara asta.

0 44

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție foarte dură la adresa Elenei Udrea. Jurnalistul a desființat-o pe blondă pe care a comparat-o cu torționarul Ion Ficior.

„Știți ce asemănare există între Ioan Ficior, condamnat la 20 de ani de închisoare pentru ce a făcut la Periprava cu deținuții politici și doamna Udrea? Prima asemănare este că, în perioada lor de glorie, nu i-a atins nimeni nici cu un fulg. Când se întâmplă ce se întâmplă cu domnul Ficior. La 57 de ani după domnul Ficior a trăit cum a vrut, n-a avut nimic de suferit de pe urma monstruozităților pe care le-a comis. E verde și acum. Cine știe? Poate supraviețuiește și pușcăriei. I se mai dau niște scăderi din pedeapsă, poate reușește aia cu grațierea. Și cei care au murit sunt, de mult timp, oale și ulcele, în vreme ce domnul Ficior a trăit până la adânci bătrâneți fără niciun fel de problemă”, a declarat jurnalistul, potrivit stiripesurse.ro

Ioan Ficior, fostul comandant al Coloniei de muncă de la Periprava, a fost condamnat definitiv miercuri în dosarul în care a fost acuzat de infracțiuni contra umanității: 20 de ani de închisoare și plata a 310.000 euro către opt părți civile din dosar. Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut, menținând decizia primei instanțe.

Iar Elena Udrea a fost condamnată, marți, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”.

„La fel și doamna Udrea. O să facă ceva pușcărie: un an, doi, cinci, șase. Și? Decât un an cioară, mai bine o zi șoim. A fost vreme de 12 ani…a făcut ce-a vrut mușchiul ei în țara asta. A ajuns, practic, împărăteasa României. Se mai mișca ceva undeva fără doamna Udrea? Nu. A trăit, a făcut ce-a vrut ea, ne-a încălecat pe toți. Acum o să facă ceva pușcărie. Păi, nu rentează? Poate că vom vorbi, cu adevărat, de o justiție autentică în România când vom vedea înalți demnitari, figuri publice în intervalul sau foarte aproape de intervalul în care sunt la putere”, a adăugat jurnalistul.

 

Recomandari