CTP, despre ridicarea restricțiilor: ”Oamenii nu vor mai respecta nimic, indiferent de legea care va fi dată. Totul depinde de gena dacică”

CTP a vorbit despre ridicarea restricțiilor în România după data de 15 mai. În opinia acestuia, oamenii nu vor mai respecta nimic, indiferent de legea care va fi dată de autorități.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

CTP, despre ridicarea restricțiilor: ”Oamenii nu vor mai respecta nimic. Totul depinde de gena dacică”

Cristian Tudor Popescu este de părere că, după 15 mai, românii nu vor mai respecta regulile de distanțare socială, indiferent de legea care va fi adoptată de cei care conduc statul. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Jurnalistul mai spune că pandemia de coronavirus încă nu este încheiată, deși cazurile zilnice sunt într-o vizibilă scădere.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

”După părerea mea ne aflăm în perioada de relaxare deja, indiferent de legea care va funcționa în viitor. Oamenii nu mai respectă deja, oamenii nu mai se tem de amenzi.

E greu de spus că oamenii vor intra prin anumite locuri în autobuz, că vor respecta strict regulile de distanțare socială.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • Aproape 90% dintre persoanele decedate de coronavirus aveau cel puțin o comorbiditate. Unde a fost cea mai mare rată de mortalitate
  • Coronavirus în lume. Rusia, încă o zi cu peste 10 mii de infectări. A crescut bilanțul cazurilor noi și al deceselor în Germania. Live Update
  • Ministrul Ionuț Stroe, detalii de ultimă oră despre reluarea competițiilor sportive. Ce se întâmplă cu fotbalul și cu tenisul
  • Proiectul privind celebrarea Tratatului de la Trianon, la votul final al plenului Camerei Deputaților
  • Acum poţi câştiga peste 50 de milioane de lei. Vezi ce trebuie să faci pentru a obţine un profit colosal

Și atunci, să vedem în ce stare ne vom afla cu epidemia. Cazurile de mortalitate nu scad. Nu știu dacă scăderea cazurilor de infectare va însemna finalul epidemiei.

Va depinde de noi ce se va întâmpla. Pentru că legea, în clipa de față, poate să mai țină închise niște terase, să mai restrângă niște activități, dar nu ii mai poate opri pe oameni să încerce să ajungă la viața lor normală.”, a spus CTP la Digi 24.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

CTP, ironic: ”Totul depinde de gena dacică”

În ceea ce privește zilele viitoare, CTP spune, în mod ironic, că românii pot fi protejați numai de precauție și de gena dacică, cea amintită într-un studiu legat de țara noastră.

”Nu are nicio importanță că pot urma zile fără legi. În acele trei zile, lucrurile vor fi așa cum vor fi și cele de luni încolo. Acum, oamenii s-au relaxat și totul depinde de gena dacică, aia care, cum se spunea, ne protejează, care mai spunea că suntem mai rezistenți la pandemie.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Sunt țări puternice medical, cum e Coreea de Sud, Germania, unde a crescut numărul de cazuri. Nu putem să sperăm decât că asta nu se va întâmpla și la noi.”, a adăugat cunoscutul om de presă pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More