CTP: Ce a făcut Grapini înseamnă prevestirea a ce au de gând să facă PSD – ALDE

Voturile pentru Laura Codruța Kovesi şi cei doi contracandidaţi au fost numărate, miercuri, de europarlamentarul român Maria Grapini, care a sărit însă peste un vot în favoarea fostului procuror-şef anti-corupţie. Imediat, o membră a Partidului Verzilor – Judith Sargentini – a dat-o la o parte şi a continuat numărătoarea care a dat-o câştigătoare pe Kovesi. Comportamentul Mariei Grapini însemană prevedstirea a ce au de gând să facă la alegeri PSD – ALDE, a declarat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Comportamentul este al unei ţaţe sinistre la nişte alegeri pe scara blocului, din acelea când se adună locatarii în hol, se improvizează un fel de secţie de vot – să ne alegem preşedintele – şi încearcă fiecare să facă manevre să iasă Georgescu, nu Ionescu. Ăsta a fost comportamentul.

Ce aţi văzut se numeşte mânărie, în româneşte.

Iar Sargentini a fost suficient de lucidă să nu rămână uluită şi să o contracareze pe loc.

Însă, ce înseamnă asta? Înseamnă prevestirea a ce au de gând să facă PSD – ALDE. Această doamnă nu exprimă decât la ce sunt capabili să recurgă aceşti domni. Vă spun mereu sunt capabili de orice.

Ne gândeam săptămâna trecută că or să vrea să ia aurul României din Banca Angliei? Nici eu.

Aşa cum este şi această Grapini care a vrut să demonstreze, să spună la partid – am încercat cu ghearele şi dinţii, mi-am făcut datoria faţă de ţară, puneţi-mă pe listă încă un mandat. Asta e problema doamnei, nu mai e pe listă, deşi a încercat să se facă utilă”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Maria Grapini a fost critică la adresa Laurei Codruța Kovesi. Ea a a încercat și în timpul audierilor să o pună în dificultate pe fosta șefă a DNA.

 

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More