Cristina Topescu: Eu mă autodenunț …odele nu au murit …„Cei care o jignesc pe Dăncilă fac parte dintr-o lume „manelizată, maidanizată, talibanizată

0 59

Cristina Țopescu critică oda dedicată premierului Viorica Dăncilă, care se lăuda în Parlamentul European că milioane de români o iubește.

Cristina Topescu: „TARE ASTA !!! ODELE N-AU MURIT, DRAGII MEI !:) Articolul „UN PREMIER-MINUNE SI SANATOS INTR-O SOCIETATE BOLNAVA“ din Q MAGAZINE se încheie cu două concluzii:

 

“Cei care o jignesc pe Dăncilă fac parte dintr-o lume „manelizată, maidanizată, talibanizată, au o gândire traumatizată de libertate, cu studii de mântuială, fără cultură, cu bani, dar fără suflet, cu informaţie, dar fără educaţie“, iar Viorica Dăncilă „trebuie să meargă mai departe, cu zâmbetul ei derutat, cu pasul apăsat, cu calmul imperturbabil, căci, slavă Domnului, poporul nu se confundă cu maidanul, chiar dacă urletele minorităţii roboţilor maidanezi caută să acopere respiraţia sănătoasă a majorităţii robotitoare“.

EU MA AUTODENUNT, ASADAR : SUNT MAIDANIZATA, TALIBANIZATA, AM O GANDIRE TRAUMATIZATA DE LIBERTATE ( wow,cum e asta !!! ), CU STUDII DE MANTUIALA, FARA CULTURA, CU BANI (bun asa DAR FARA SUFLET, CU INFORMATIE, DAR FARA EDUCATIE !

VOI? DACA VA RECUNOASTETI IN INSIRUIREA ASTA, HAIDETI LA PARCHET SA NE AUTODENUNTAM CU TOTII !:)

Recomandari