Cristina Topescu: „După ce ați gazat oameni pașnici, nu o minoritate, ci o majoritate vă va intoarce spatele ! Ați executat ordine marșave. Ghinion !”

0 39

Română dorește să fie aplaudată la Parada de Ziua Națională. Ei nu concep să fie huiduiți doar pentru niște gaze lacrimogene.

Cristina Topescu: „După ce ați gazat oameni pașnici, nu o minoritate, ci o majoritate vă va intoarce spatele ! Ați executat ordine marșave. Ghinion !

Jandarmeria pentru DCNews.ro: „Jandarmeria este atentă la toate mesajele care circulă și se propagă în mediul online. În același timp, ne manifestăm convingerea că cetatenii nu vor răspunde acestor mesaje și provocări, care se propagă în mediul virtual.

Nu excludem posibilitatea să existe o minoritate, un anumit grup de persoane, care să aleaga sa se exprime în acest mod. Este o opțiune personală prin care, din punctul nostru de vedere, se descalifică ca oameni, ca cetățeni și ca români.

Oamenii trebuie să știe că astfel de gesturi nu afectează Jandarmeria Româna în ultima instanță, ci aduc o ofensă statului român. O astfel de sarbatoare nu trebuie denaturată în niciun fel, iar dacă sunt gesturi care depășesc normele legale și care presupun anumite derapaje vom lua toate măsurile legale care se impun pentru a fi trași la răspundere cei care savârșesc astfel de fapte

Recomandari