Cristina Țopescu, despre Rareș Bogdan la Antena 3: „Să te izmenești, fără sa fie cazul, in loc sa răspunzi strict la întrebări civilizat si atât, asta sa ma bata Dumnezeu daca înțeleg… după ce v-ați …”

Val de indignare pe Facebook după ce Rareș Bogdan a fost luni seara la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea. Cristina Țopescu i-a transmis un mesaj.

Întrebat dacă ar accepta să fie prim-ministru, la propunerea lui Klaus Iohannis, în cazul în care va trece moțiunea de cenzură, Rareș Bogdan a răspuns:

”Am un respect deosebit pentru președintele României, pe care îl cunosc încă din al doilea mandat de primar al Sibiului, am fost lângă domnia sa și voi sta lângă domnia sa atât cât va fi în viața politică. Consider că faptul că am intrat recent în politică și că am avut o victorie cu ajutorul PNL în aceste alegeri, mă face să sper că voi putea face lucruri mari în politică. Dar cred că trebuie să faci lucrurile pas cu pas. Sunt extrem de tânăr, am de gând să stau mult în politică. Cred că președintele va opta pentru Ludovic Orban sau altă persoană. Eu încă am de învățat și voi sta în spatele oricărui premier pentru a-l sprijini”, a precizat rareș Bogdan la Antena 3, potrivit DCNews.

Cristina Topescu: „Măi Rareș, măi…

Că Barna a fost la A3, hai c am mai înțeles. Ca politician, deh, trebuie sa începi a învăța să inghiți broaște si sa ți si placa puțin, trebuie sa mergi la toate mass media ca sa ajungi la toate tipurile de electorat, c oi fi tu bun, dar n ai notorietate si frizerii votează si ei, okei, am înțeles… dar tu, mai Rareș?

Cristina Țopescu, despre Rareș Bogdan la Antena 3: „Să te izmenești, fără sa fie cazul, in loc sa răspunzi strict la întrebări civilizat si atât, asta sa ma bata Dumnezeu daca înțeleg… după ce v-ați …” 1

N o sa te întreb ce căutași acolo, că si la tine se aplica ce se aplica la Barna, mai puțin cu notorietatea, că tu ai destulă. Problema ar fi alta: de ce trebuie sa faci tu frumos cu moderatorul, oricare ar fi el?

Cu asta nu ma dumiresc eu! Ca sa nu te atace, ca sa i mai tocești din ascuțișul sabiei ce ți-ar secera capul fără sa clipească, ca sa te ai bine cu toată presa? O fi si asta o chestie, nu știu, dar zi mi tu daca e asa!

Înțeleg ca atunci când ești provocat, sa răspunzi cu un zâmbet șăgalnic si să plesnești, în replică, prin politețe si un soi anume de îngăduința, vor fi unii care vor aprecia ca știi sa-ți lași adversarul sa se certe singur, eu m as număra printre ei, dar așa, să te izmenești, fără sa fie cazul, in loc sa răspunzi strict la întrebări civilizat si atât, asta sa ma bata Dumnezeu daca înțeleg… după ce v-ați congratulat reciproc, ca jurnaliști, atâta amar de vreme, cine va crede acum, când va faceți bezele ?

Ca sa fii credibil, ca sa nu se socheze lumea, trecerea asta de la sudalma la pupici se cade a fi facuta si ea treptat, macar atat…altfel, oamenii care se uita la voi, pe buna dreptate, nu pot spune decat atat: ce fac ăstia aici? Ce ipocriți !
Masura, Rareș, măsura, bat o vina ! Inghiti broaște, dar sa le si savurezi?”

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More