Cristina Țopescu, despre Kovesi anchetată: Ce fac ei acum e o tentativă disperata. E doar ticalosie si disperare, e si prostie multa in felul in care o fac, sfarsind prin a fi neputința de a mai opri tavalugul deja pornit, fara chip sa mai fie oprit.

0 55

Cristina Țopescu este revoltată de modul cum instituțiile României încearcă să o blocheze pe Kovesi de a ocupa funcția de Procuror Șef European.

Cristina Topescu a scris pe Facebook: „Admitem ca in DNA au fost si poate mai sunt inca procurori golani gen Portocală. Admitem ca doamna Kovesi ar fi trebuit sa nu tolereze asemenea specimene in ogradă.

Cristina Țopescu, despre Kovesi anchetată: „Admitem ca de la DNA aveam cu totii alte asteptari decat de la alte institutii ale statului care functioneaza catastrofic, ca am fi vrut o DNA perfecta, desi asa ceva nu exista, mai ales in România. Ce fac acum ticălosii astia nu e, insa, ca sa …”

Admitem ca de la DNA aveam cu totii alte asteptari decat de la alte institutii ale statului care functioneaza catastrofic, ca am fi vrut o DNA perfecta, desi asa ceva nu exista, mai ales in România. Ce fac acum ticălosii astia nu e, insa, ca sa sanctioneze derapajele grave ale unor impostori din DNA, nu ii animă vreun elan justitiar, patriotic, intru statul de drept, nuuu !

Ce fac ei acum e o tentativă disperata, care va eșua cu succes, de a o executa pe cea care, cu bunele si cu relele ei, le a facut maaari probleme si le mai poate face incă si ca sef al Parchetului European, daca va ocupa aceasta functie.

E doar ticalosie si disperare, e si prostie multa in felul in care o fac, sfarsind prin a fi neputința de a mai opri tavalugul deja pornit, fara chip sa mai fie oprit. Ultimele zvarcoliri !”

Fostul premier Dacian Cioloş susţine că punerea sub acuzare a Laurei Codruţa Kovesi de către Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie este o dovadă că PSD-ALDE au construit mecanismele necesare pentru a supune Justiţia intereselor acestei reţele clientelare de putere, informează Digi 24.

”Liderii PSD-ALDE nu doresc ca fosta şefă a DNA să ajungă procuror-şef european şi folosesc toată maşinăria de manipulare şi de presiune, dar şi instituţiile subordonate politic, pentru a stopa chiar şi fizic această numire pe ultima sută de metri. Aşa au procedat cu toţi cei care li se opun şi e momentul să înţelegem că situaţia se va înrăutăţi cu cât ne apropiem de campania electorală.

Punerea sub acuzare a Laurei Codruţa Kovesi de către Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie este o dovadă că au construit mecanismele necesare pentru a supune Justiţia intereselor acestei reţele clientelare de putere“, susţine liderul PLUS.

Recomandari