Cristina Șișcanu a început aventura de la Survivor în lacrimi. Mesajul emoționant apărut pe pagina ei de Facebook – Video

Cristina Șișcanu a început competiția Survivor România în lacrimi. Nevasta lui Mădălin Ionescu, dispusă să învingă cele mai dure condiții de supraviețuire în jungla dominicană, a izbucnit în plâns când și-a dat seama, pusă în fața situației, la ce s-a înhămat, de fapt.

Cristina Șișcanu, în lacrimi în primul episod de la Survivor România

Prezentatoarea de televiziune a spus că la început a fost veselă, însă ceva a schimbat-o în ultimele momente. Colegii ei au îmbărbătat-o, iar de acasă, același lucru l-au făcut și cei dragi.

Pe contul de Facebook al vedetei, persoana care administrează pagina a scris un mesaj frumos însoțit de un videoclip cu micuța concurentei, Petra, care este mândră de mama ei, pupând ecranul de fiecare dată când o vede.

Mesajul apărut pe pagina vedetei

„Mai devreme eram foarte veselă și fericită că urmează să trăiesc această experiență. Acum îmi dau seama că începe și îmi va fi foarte dor de ai mei de acasă, de fetița mea, dar sunt extrem de determinată și sunt convinsă că voi fi puternică!”, a spus Cristina în primul episod Survivor România, potrivit wowbiz.ro.rel="sponsored">

„Baby… să nu plângi… Petra s-a bucurat enorm că te-a văzut. Ea nu percepe tensiunea acestor momente și nici nu o voi lăsa să poarte tristețe în sufletul ei. Te iubim! Vă rog și pe voi să fiți alături de Cristina. Vă mulțumesc anticipat! P. S. Dacă îți spun că m-ai răvășit până la lacrimi, mă ierți?”, este mesajul emoționant apărut pe pagina de Facebook a prezentatoarei.

Competiția Survivor România a început astăzi la Kanal D și va fi difuzată de sâmbătă până marți de la ora 20:00, după Știrile Kanal D.

Pe lângă Cristina Șișcanu, alte 9 vedete participă în acest concurs: Cezar Juratoni, Ruby, Elena Ionescu, Asiana Peng, Mihai Onicaș, Lino Golden, Grațiela Duban, Bogdan Vlădău și Augustin Viziru.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More