Cristina Prună, sancţionată de Nicolicea după ce a vorbit despre „pensiile speciale… pensiile nesimţite”

0 51

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, pesedistul Eugen Nicolicea, a sancţionat-o de două ori pe deputata Cristina Prună atunci când aceasta a îndrăznit să propună introducerea pe ordinea de zi a plenului a proiectului USR privind abrogarea pensiilor speciale şi a proiectului de înfiinţare a Comisiei de anchetă cu privire la OUG 114 (Ordonanţa Lăcomiei), care viza subminarea intereselor economice şi strategice ale României.

Prună a afirmat în intervenţia sa din plen că, deşi s-a discutat despre aceste lucruri în Biroul Permanent, „există o reticenţă a majorităţii din BP în a pune pe ordinea de zi aceste proiecte”.

Dacă până în acest moment, Prună a fost lăsată să vorbească, după ce aceasta a afirmat că, după părerea sa, „cele trei milioane de români care v-au votat şi v-au trimis aici în Parlamentul României, nu doresc pensiile speciale… pensiile nesimţite… până la urmă, să spunem verde în faţa”, Nicolicea i-a cerut să îşi retragă afirmaţiile.

Văzând că deputata USR îşi continuă discursul în aceeaşi notă, Nicolicea a considerat de cuviinţă să îi taie microfonul şi apoi să o trimită „în bancă”.

Vă invităm să urmăriţi înregistrarea video cu momentele în care deputatei USR nu i s-a mai permis să vorbească la microfon.

https://www.facebook.com/ClaudiuNasuiUSR/videos/269354067305181/

Recomandari