Cristina Prună, sancţionată de Nicolicea după ce a vorbit despre „pensiile speciale… pensiile nesimţite”

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, pesedistul Eugen Nicolicea, a sancţionat-o de două ori pe deputata Cristina Prună atunci când aceasta a îndrăznit să propună introducerea pe ordinea de zi a plenului a proiectului USR privind abrogarea pensiilor speciale şi a proiectului de înfiinţare a Comisiei de anchetă cu privire la OUG 114 (Ordonanţa Lăcomiei), care viza subminarea intereselor economice şi strategice ale României.

Prună a afirmat în intervenţia sa din plen că, deşi s-a discutat despre aceste lucruri în Biroul Permanent, „există o reticenţă a majorităţii din BP în a pune pe ordinea de zi aceste proiecte”.

Dacă până în acest moment, Prună a fost lăsată să vorbească, după ce aceasta a afirmat că, după părerea sa, „cele trei milioane de români care v-au votat şi v-au trimis aici în Parlamentul României, nu doresc pensiile speciale… pensiile nesimţite… până la urmă, să spunem verde în faţa”, Nicolicea i-a cerut să îşi retragă afirmaţiile.

Văzând că deputata USR îşi continuă discursul în aceeaşi notă, Nicolicea a considerat de cuviinţă să îi taie microfonul şi apoi să o trimită „în bancă”.

Vă invităm să urmăriţi înregistrarea video cu momentele în care deputatei USR nu i s-a mai permis să vorbească la microfon.

USR în lupta contra PENSIILOR SPECIALE

USR este partidul care a propus desființarea pensiilor speciale și care a făcut din asta o propunere centrală în programul său de guvernare.Ieri, colega mea, Cristina Prună a primit 2 sancțiuni de la Eugen Nicolicea pentru că a îndrăznit să propună introducerea pe ordinea de zi a plenului a proiectului USR privind abrogarea PENSIILOR SPECIALE și a comisiei de anchetă privind OUG 114/2018. Mai mult, de fiecare dată când a luat cuvântul, i s-a tăiat microfonul.Banii care se duc spre pensii speciale ar putea fi mult mai bine investiți în proiecte cu impact pentru toți românii, nu numai pentru cei considerați mai presus de actuala guvernare. Noi nu plătim printre cele mai mari taxe și impozite pe muncă pentru a acoperi astfel de risipe.

Gepostet von Claudiu Nasui am Dienstag, 9. April 2019

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More