Cristina Neagu a semnat cu CSM București: Anunțul transferului a fost făcut chiar de către primarul Gabriela Firea

0 47

Cea mai bună handbalistă a lumii în 2010 și 2015, Cristina Neagu va juca din nou în România, aceasta semnând cu CSM București. Anunțul transferului acesteia de la Buducnost Podgorica a fost făcut chiar de către primarul general Gabriela Firea, CSM fiind clubul deținut de Primăria București.

„Bucureşteanca Cristina Neagu se întoarce acasă! Mă bucur foarte mult că a acceptat oferta CSM Bucureşti, sunt fericită că putem să readucem în ţară una din cele mai talentate sportive românce. Desigur, suntem mândri şi când echipe de renume ale lumii se bat să aibă sportivi români în componență, dar ştiu şi că nicio victorie nu este mai dulce decât atunci când lupţi pentru ţara ta, şi, în cazul Cristinei Neagu, pentru oraşul tău: Bucureşti!

CSM Bucureşti îşi propune să devină un model pentru cluburile sportive din toată ţara, printr-o strategie care cuprinde două paliere: încurajarea sportului de masă, pepinieră pentru cel de înaltă performanţă, şi, în acelaşi timp, dezvoltarea susţinută a sportivilor care au atins consacrarea”, a afirmat Gabriela Firea, potrivit stiripesurse.ro.

Handbalista a confirmat la rândul său transferul de la Buducnost la CSM București.“Sunt bucuroasă că mă întorc acasă, este prima oară când am şansa să joc la cel mai înalt nivel în oraşul meu natal. Unul dintre visele mele e să câştig Liga Campionilor cu o echipă românească şi cred cu tărie că am această şansă cu CSM Bucureşti”, a afirmat Cristina Neagu.

Recomandari